Biletul Zilei: Târgu Mureș vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Targu Mures vs FC Voluntari
Târgu Mureș - FC Voluntari
1
3.55
X
3.50
2
2.00

Deja retrogradată ASA Târgu Mureș dispută ultimile meciuri pe prima scenă. Astăzi de la ora 18:00 va primi vizita celor de la FC Voluntari. Pentru că este o partidă dezechilibrată este bine să o jucăm pe biletul zilei la pariuri.  FC Voluntari este favorită să obțină victoria în această deplasare ce se va disputa pe stadionul Trans-Sil. Pronosticul nostru pentru biletul zilei referitor la acest meci este că echipa oaspete va obține victoria, deoarece diferența de valoare este clar în favoarea celor de la Voluntari.

ASA Tărgu Mureș este cea mai slabă echipă din Liga 1 în acest sezon. Afectată puternic de probleme financiare în acest an competițional, echipa din Tărgu Mureș nu mai are nicio șansă de a se mai salva de la retrogradare și se pregătește pentru meciurile din sezonul următor la Ligii secunde. Gazdele vin după trei înfrângeri suferite în ultimele trei meciuri. Acest lucru ne arată că echipa gazdă este lipsită de motivație pentru acest sfârșit de sezon. În ultimele cinci partide disputate cei de la Târgu Mureș nu au reușit să înscrie vreun gol. Cota pentru o victorie  a celor de la FC Voluntari este 2,00. Această cotă este foarte bună de a fi adăugată pe biletul zilei. Cu un astfel de meci care are cotă așa mare putem avea un câștig mult mai consistent.

FC Voluntari este în acest moment pe poziția a treia a clasamentului cu 33 de puncte acumulate. Sunt la un singur punct de locul secund al clasamentului. Ilfovenii se află într-o formă de moment foarte bună. Au obținut calificarea în finala Cupei României pe care o vor disputa în compania celor de la Astra Giurgiu. În ultimele 5 partide disputate au obținut 4 victorii, aceste puncte ajutându-i să urce în clasament și să aibă șanse la locul doi. În ultimele trei meciuri disputate în deplasare, oaspeții de astăzi au obținut două victorii.  Echipa lui Claudiu Niculescu are șanse foarte mari să obțină victoria și în această seară. Biletul zilei poate fi o sursă de profit pe termen lung. Pentru a  avea câștiguri suplimentare trebuie să ți cont de analizele și pronosticurile noastre.