Biletul zilei: Țara Galilor vs Irlanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Țara Galilor - Irlanda
1
2.40
X
3.25
2
3.30

Preliminariile pentru Campionatul Mondial de vara viitoare se apropie de sfârșit. În unele grupe știm deznodământul dar în altele suspansul va rămâne până în ultimul minut. În grupa D, astăzi avem programat un meci cât o finală care va hotărâ cine va merge la baraj și cine va rămâne acasă. Țara Galilor va primi vizita echipei naționale a Irlandei. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament astfel că orice rezultat este posibil. Din această grupă mai fac parte formațiile Serbia care este pe prima poziție și are cele mai mari șanse de a câștiga grupa, Austria, Moldova și Georgia. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl găsiți în cadrul acestui articol.

Țara Galilor se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate care i-ar asigura prezența la baraj ce va avea loc în luna noiembrie. Pentru primul loc sunt foarte puține șansele deoarece va fi foarte greu pentru Serbia să se încurce cu Georgia la Belgrad. Astfel galezii au 17 puncte în acest moment. Chiar dacă sunt singura echipă neînvinsă rezultatele de egalitate i-au tras în jos în aceste preliminarii. Forma de moment a echipei gazde este una foarte bună. În ultimele trei partide au obținut tot atâtea victorii reușind să facă meciuri foarte bune în defensivă și să nu primească gol. Chiar dacă Bale nu va fi pe gazon în această seară, galezii sunt favoriți pentru a obține victoria. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci este 1.

Irlanda are o singură opțiune pentru jocul din această seară, aceasta fiind victoria. Doar cele trei puncte îi vor ține pe irlandezi în cursa calificării la mondialul de anul viitor. Oaspeții sunt la un singur punct în spatele adversarei din această seară reușind să acumuleze până acum 16 puncte. Acest punct poate fi decisiv privind soarta calificării. Irlandezii nu au pierdut niciun joc în deplasare în aceste preliminarii reușind două victorii și două rezultate de egalitate. Irlanda are și avantajul moral în fața galeziilor deoarece nu au primit gol în ultimele trei meciuri directe. O victorie astăzi poate fi începutul unei performanțe unice pentru fotbalul irlandez. Biletul zilei de astăzi va avea o cotă ce ne poate aduce un câștig suplimentar. Dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre de la biletul zilei șansele tale de câștig vor crește considerabil.