Biletul zilei: Țara Galilor vs Austria

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Țara Galilor - Austria
1
2.15
X
3.25
2
3.60

Grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondială de anul viitor ne aduce un nou joc foarte interesant. Țara Galilor va primi vizita Austriei într-o partidă care contează pentru etapa a7-a a preliminariilor. Cele două echipe fac parte din grupa D alături de formațiile: Serbia, Austria, Moldova și Georgia. Jocul de astăzi se anunță interesant deoarece ambele echipe își doresc cele trei puncte și practice victoria este singura lor șansă de a rămâne în cursa calificării pentru Rusia 2018. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci este x iar în continuarea acestei avancronici o să aflați motivele pentru care am ales acest pronostic.

Țara Galilor a făcut partide mult mai slabe decât se aștepta multă lume în aceste preliminarii ținând cont de jocul arătat vara trecută la campionatul European. Galezii sunt doar pe poziția a 3-a în grupă reușind să acumuleze doar 8 puncte în clasament. Despre gazdele de astăzi putem spune că nu pot să câștige dar nici să piardă. În prima etapă au înregistrat o victorie iar în următoarele 5 meciuri au reușit 5 remize fiind singura echipă a preliminariilor care a reușit acest lucru. Ținând cont de cele foarte multe remize înregistrate de galezi în ultima perioadă, astăzi vom miza că își vor continua această linie, deaceea am ales pronosticul pentru biletul zilei.

Austria este la egalitate de puncte cu Țara Galilor reușind să acumuleze tot 8 puncte. Austriecii au și ei o linie de clasment destul de interesantă. În cele șase jocuri disputate până în acest moment au reușit să acumuleze 2 victorii, 2 remize dar au și suferit 2 înfrângeri.  Astăzi cine va câștiga va reuși să rămână în cursa pentru calificare sau locul de baraj, cine nu, va păstra doar șanse teoretice. Astăzi vom vedea la lucru unii dintre cei mai buni jucători ai fotbalului mondial dar pentru care va fi foarte greu să se califice. Biletul zilei de astăzi trebuie să îl jucăm în format single dar cu o miză mai mică deoarece cota este una destul de mare. În cazul acestui meci biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit care să ne aducă un profit substanțial.