Biletul zilei: Swansea vs Southampton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Swansea - Southampton
1
3.10
X
3.30
2
2.50

Meci de totul sau nimic în Premier League în această seară. Majoritatea echipelor mai au de disputat doar două runde din acest sezon și vor încerca să facă totul pentru a își ăndeplini obiectivul. Singurul meci al acestei zile din campionatul englez este unul de a fi sau a nu fi și în sezonul viitor al Premier League. Aflate al egalitate de puncte Swansea și Southampton se vor lupta pentru un singur loc care va rămâne în Premier League. Cele două formații sunt la egalitate de puncte dar ținând cont că este un meci decisive putem asista la orice rezultat. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe site-ul Beturi.ro.

Swansea poate profita de șansa care i s-a oferit de a salva de la retrogradare. Gazdele partidei de astăzi sunt în acest moment pe poziția a 18-a, retrogradabilă dar ținând cont că vor evolua în fața propriilor fani au prima șansă în partida de astăzi. Forma de moment nu îi ajută deloc pe cei de la Swansea deoarece vin după trei înfrângeri în ultimele trei partide disputate. Mai mult în aceste meciuri nu au reușit să marcheze nici un gol. Astăzi noi credem că vor avea un revilement și un sprijin în proprii suporteri. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 3.00 pentru meciul din aceatsă seară.

Southampton ocupă  un loc mai sus decât Swansea dar cele două formații sunt la egalitate de puncte. Sfinții au o formă de moment mult mai bună deoarece ei au reușit să strângă cinci puncte în ultimele trei etape. Această formă de moment foarte bună îi va putea ajuta mult în partida de astăzi să reușească cel puțin un rezultat de egalitate. În deplasare oaspeții de astăzi vin după două rezultate de egalitate care le pot da un moral destul de un pentru acest meci. Pentru acest meci noi sperăm ca cele două echipe să dea totul dar vom  merge pe o victorie a celor de la Swansea care credem că se vor motiva mai mult. Pariază cu noi pe biletul zilei și pe termen lung o să realizezi un profit substanțial. Biletul zilei ne aduce pentru astăzi un câștig important de pe meciul zilei din Premier League.