Biletul zilei: Swansea vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Swansea - Liverpool
1
10.70
X
5.80
2
1.32

Etapa cu numărul 24 din Premier League se va încheia cu un meci foarte spectaculos. Swansea, care se află într-o revenire de formă după ultimele rezultate va primi vizita celei mai în formă echipe din Premier League, Liverpool. În acest meci ne așteptăm la o victorie a cormoranilor dar trebuie să ținem cont de faptul că orice rezultat este posibil să se înregistreze la finalul partidei. Între cele două echipe este o diferență foarte mare de puncte dar motivația de la ora partidei poate șterge aceatsă diferență. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Swansea este lanterna roșie în acest sezon în Premier League. Gazdele din această seară au reușit să acumuleze doar 17 puncte și astfel sunt pe ultima poziție a clasamentului. În ultimele trei etape așa cum am spus se află în revenire. Ei au reușit să acumuleze patru puncte în ultimele trei etape, iar acest lucru poate fi un motiv de speranță pentru suporterii gazdelor. În 11 meciuri pe propriul teren cei de la Swansea au reușit să își treacă în cont doar două victorii, fiind eca mai slabă echipă într-un clasament al meciurilor juacte pe propriul teren. Astăzi ținând cont că vor întâlni o echipă foarte puternică, penru Swansea speranțele sunt foarte mici. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 1.32.

Liverpool este favorită în opinia tuturor la cele trei puncte puse în joc. Cormoranii vin după patru victorii în ultimele patru etape și astfel pot spera la un nou success. Ei au nevoie de puncte pentru a se menține în BIG 4. Cu 47 de puncte acumulate elevii lui Jurgen Klopp ocupă poziția a patra a clasamentului. În deplasare oaspeții partidei din această seară se descurcă foarte bine, pierzând doar două din cele 11 meciuri disputate departe de proprii suporteri. Astăzi cei de la Liverpool au posibilitatea să își îmbunătățească acest bilanț. În turul de campionat Liverpool s-a impus clar cu scorul de 5-0 dar și astăzi ne așteptăm la multe goluri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Biletul zilei de astăzi va avea ca pronostic o victorie a celor de la Liverpool.