Biletul zilei: Swansea vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Swansea - Arsenal
1
7.00
X
4.50
2
1.52

Etapa intermediară din Premier League de la mijlocul acestei săptămâni ne aduce un meci mai echilibrat decât credem. Swansea va primi vizita celor de la Arsenal într-un meci în care gazdele vor încerca să producă o nouă mare surpriză. Cele două echipe par a fi într-o formă bună care crește de la o etapă la alta. Swansea vine după un success foarte important în fața celor de la Liverpool care le poate da speranțe pentru salvarea de la retrogradare. Astăzi vedem un meci destul de greu pentru tunari care cu siguranță nu vor avea un joc la discreție. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important de pe urma acestui joc.

Swansea este încă lantern roșie din Premier league. Gazdele partidei din aceatsă seară sunt pe ultima poziție după ce au reușit să acumuleze doar 20 de puncte. Toruși forma traversată în ultima perioadă le dă speranțe pentru încă o salvare miraculoasă de la retrogradare, așa cum s-a mai ntâmplat cu cei de la Swansea. În ultimele patru etape ei au pierdut un singur meci. Totul a culminat cu victoria din ultima etapă în fața echipei Liverpool. Chiar dacă au cea mai slabă ofensivă din Anglia, acest lucru nu îi va împiedica să lupte pentru cel puțin un punct. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Arsenal va lua cu siguranță în serios acest meci și va încerca să dețină controlul meciului încă de la început. Tunarii au nevoie de victorie în lupta pentru pătrunderea în BIG 4. Arsenal în acest moment este pe poziția a șasea, fiind la cinci punte de Liverpool, echipa clasată pe poziția a patra. Putem spune că orice pas greșit al oaspeților de astăzi poate fie gal cu ieșirea din lupta pentru primele patru locuri. În ultima etapă disputată cei de la Arsenal au obținut o victorie de moral în fața celor de la Crystal Palace cu scorul de 4-1. Acel meci poate fi o sursă de moral pentru Arsenal dar rămâne de văzut. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.