Biletul Zilei: Sunderland vs Manchester

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 2

Duminică după- amiază de la ora 15.30 diavolii roşii se deplasează la Sunderland pentru meciul cu lanterna roşie a clasamentului. Sunderland este o echipă ce pare condamnată la retrogradare, având de recuperat o distanţă de 10 puncte într-un timp mult prea scurt. Ei au reuşit să adune un singur punct din ultimele cinci meciuri de Premier League. În aceste condiţii Manchester United este favorită la victorie. Casele de pariuri oferă cote în jur de 1.35 pentru biletul zilei în cazul unei victorii a oaspeţilor.

Dacă United va continua tradiţia, se va impune fără mari probleme în meciul de duminică. Ultimele douăzeci de întâlniri directe dintre cele două echipe s-au încheiat toate cu victoria diavolilor roşii. O victorie în handicap pentru echipa lui Mourinho este cotată cu 1.90 pentru biletul zilei.

Manchester United are mare nevoie de cele trei puncte puse în joc. Ei încă se află în cursa pentru locul 4, ultimul care asigură prezenţa în faza preliminară a Champions League. Vă recomandăm un pariu că United va conduce atât la pauză cât şi la finalul meciului. Un astfel de eveniment vă poate aduce o cotă de 1.90 pe biletul zilei.

Trupa lui Mourinho are un lot considerabil mai valoros. Revenirea lui Ibrahimovici după suspendare dar şi a lui Pogba după o accidentare le dă diavolilor plusul de care aveau nevoie. Chiar dacă Mata este indisponibil până la finalul sezonului iar Rooney este incer, Manchester United este mai mult decât capabilă să înscrie goluri în poarta unei Sunderland în mare suferinţă. Un pariu că atacul lui Mourinho va marca minim 2.5 goluri vă poate aduce o cotă de 2.40 pe biletul zilei.