Biletul zilei: Suedia vs Italia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Suedia - Italia
1
3.54
X
3.12
2
2.37

Capul de afiș al meciurilor de baraj pentru Campionatul Mondial din Rusia este reprezentat de dubla dintre Suedia și Italia. Astăzi la Stockholm va avea loc manșa tur a acestei duble. În acest prim meci este foarte important pentru ambele echipe să obțină un rezultat bun care să le păstreze șansele intacte pentru jocul retur. Italienii sunt favoriți clar pentru calificare dar Suedia nu trebuie privită ca o echipă învinsă de la început. În acest meci este foarte probabil ca miza partidei să își spună cuvântul asupra aspectului jocului. Cu biletul zilei la pariuri vom încerca să profităm de cotele oferite pentru acest meci.

Suedia a impresionat prin forța ofensivă arătată în preliminarii. În zece meciuri au marcat nu mai puțin de 26 de goluri. Totuși suedezii au încheiat grupa pe poziția secundă a grupei în spatele Franței, dar au lăsat acasă naționala Olandei. În ultimul meci al preliminariilor nordicii au fost învinși de Olanda dar atunci soarta calificării era aproape decisă. În ultimele patru meciui disputate pe teren propriu suedezii au înregistrat doar victorii, iar singura echipă care a reușit să le înscrie un gol a fost Franța. Echipa națională a Suediei ne demonstrează că există viață și după retragerea lui Zlatan Ibrahimovic. Ghinionul echipei este că au întâlnit unul dintre cei mai puternici adversari pentru acest baraj. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important de pe urma pontului echipei noastre.

Italia nu concepe să nu se califice la Campionatul Mondial. Squadra Azzurra a încheiat grupa de calificare în spatele Spaniei, așa cum poate că era de așteptat la începutul preliminariilor. Italia care este campioană mondială de patru ori este favorită și în această dublă având de partea ei atât experiența dar și valoarea individuală a jucătorilor. Singura deplasare în care nu au câștigat, din ultimele șase a fost cea din Spania unde au pierdut clar cu scorul de 3-0. Cea mai importantă victorie în deplasare din acest interval a fost cea din Olanda unde au câștigat cu scorul de 2-1. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a italienilor care beneficiază de o cotă foarte atractivă în opinia noastră. Biletul zilei îți poate aduce un câștig important în fiecare zi, iar ca sursă de inspirație ai site-ul Beturi.ro.