Biletul Zilei: Suedia vs Franța

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Suedia vs Franta
Suedia - Franța
1
5.25
X
3.50
2
1.70

Unul dintre cele mai echilibrate și interesante meciuri ce se va disputa astăzi în preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor este jocul dintre Suedia și Franța. Partida va avea loc pe același stadion unde s-a disputat finala UEFA Europa League din acest an. Cele două echipe sunt clasate pe primele două locuri în grupa B, din care mai fac parte echipele naționale ale Olandei, Bulgariei, Belarusului și Luxemburgului.

Suedia are nevoie în acest meci de minim o remiză pentru a nu pierde contactul cu Franța care este pe primul loc. Suedia a acumulat până acum 10 puncte fiind pe locul secund și are un singur punct avans față de locul a treilea ocupat de Bulgaria. Singura înfrângere pe care au suferit-o suedezii în această grupă a fost chiar în meciul tur disputat în Franța cu scorul de 2-1. În cele 3 meciuri disputate pe propriul teren, nordicii au reușit să câștige două dintre ele iar în cel de-al treilea au remizat cu Olanda, scor 1-1.  Cu zece goluri marcate și doar trei primite ei au un golaveraj la fel ca al francezilor.  În ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile de gazdele de astăzi nu au înregistrat vreun egal. Pronosticul nostru pentru biletul zilei de astăzi este 2.

Franța vine din postura de favorită la primul loc în această grupă. Cocoșii galici nu au simțit gustul înfrângerii în meciurile acestei grupe. Din cele cinci meciuri au  câștigat patru și au remizat în fața Belarusului. În trei din ultimele patru meciuri, chiar dacă  au câștigat francezii au primit gol. În meciurile disputate în deplasare au primit un singur gol. În ultimul meci jucat săptămâna trecută oaspeții au surclasat pe Paraguay pe care au reușit să o învingă cu scorul de 5-0. Avantajul moral în acest meci este de partea francezilor deoarece au câștigat ultimele două meciuri directe. Cota pe care pariem pentru  acest meci pe biletul zilei este de 1,70. Această cotă este foarte bună pentru a avea un câștig mult mai consistent cu biletul zilei.