Biletul zilei: Suedia vs Elveția

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Suedia - Elveția
1
3.10
X
2.95
2
2.75

Ultimele două optimi de finală se vor diputa  în această seară. După aceste două meciuri vom avea complet tabloul sferturilor de finală. Toate meciurile disputate până acum în optimi au fost foarte spectaculoase astfel că și astăzi ne așteptăm la un meci asemănător. Prima partidă a zilei va avea fluierul de start de la ora 17:00.  La centru vor fi echipele Suediei și Elveției care se luptă pentru un loc în sferturile de finală. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp într-un meci direct astfel că nu ne putem face o părere din meciurile directe dintre cele două echipe. În sferturile de finală câștigătoarea acestei partide va înfrunta pe Anglia sau Columbia. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un câștig destul de mare pentru meciul de astăzi.

Suedia a surprins pe multă lume la acest Campionat Mondial. Suedezii au reușit să termine pe prima poziție grupa din care au mai făcut parte Germania, Mexic și Coreea de Sud. În primul meci la acest Mondial nordicii au învins pe Coreea de Sud cu scorul de 1-0. În cea de-a doua partidă au fost învinși de Germania cu scorul de 2-1 dar au primit gol în ultima fază a meciului. În ultimul joc al grupei au învins pe Mexic după un joc foarte bun cu scorul de 3-0. Acum Suedia are o șansă foarte mare de a ajunge în sferturile de finală. Sebastian Larsson este singurul indisponibil al echipei. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă de 3.10.

Elveția a arătat și ea un joc foarte frumos la acest Campionat Mondial. Ei au reușit să se califice dintr-o grupă din cae au mai făcut parte Brazilia, Serbia și Costa Rica. Rezultatele înregistrate de elvețieni au fost 1-1 contra Braziliei în primul meci, apoi în al doilea au reușit să învingă pe Serbia cu scorul de 2-1. În ultimul joc au terminat la egaliatte partida cu  Costa Rica cu scorul de 2-2.  Astăzi ne așteptăm la un meci foarte tacticizat din ambele părți. Partea fizică va conta foarte mult deoarece un asemenea meci se câștigă doar cu foarte multă muncă. Astăzi pe biletul zilei vom merge pe o victorie a Suediei. Dacă nu aveți curajul sau doriți o siguranță ami mare puteți merge pe pronosticul că Suedia se va califica unde și acolo avem o cotă foarte avantajoasă. Pariază și câștigă cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro în fiecare zi.