Biletul zilei: Suedia vs Danemarca

Recomandarea noastră: 1

Suedia - Danemarca
1
2.48
X
3.20
2
3.25

Echipele calificate la Campionatul Mondial din Rusia încearcă să pună la punct ultimele detalii. Ele speră să obțină victorii și în meciurile amicale pentru a porni cu un moral cât mai bun. Astăzi dintre meciurile amicale care se dispută ne-a atras atenția o partidă foarte interesantă. Derby-ul nordului, își va disputa astăzi un nou episod chiar dacă el și amical. La Stockholm, Suedia va primi vizita celor din Danemarca într-un meci care naște o rivalitate de nebănuit. Două din ultimele trei partide directe disputate între cele două formații au fost câștigate de Suedia. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venot dacă alegi să mergi pe mâna noastră.

Suedia pornește din postura de favorită și în această seară. Pe lângă o echipă mult mai valoroasă au și avantajul terenului propriu, care contează destul de mult, fie el și un meci amical. Gazdele partidei de astăzi au ajuns la Campionatul Mondial după ce au fornizat una dintre cele mai mari surprize ale acestor preliminarii. Au reușit să elimine pe Italia dupămeciurile de baraj. La începutul acestui an Suedia a învins chiar adversara din această seară cu scorul de 1-0. Apoi, în ultimele două meciuri gazdele la care nu va evolua Zlatan Ibrahimovic au fost învinse de Chile și România. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic pentru acest meci o victorie a celor din Suedia.

Danemarca se află și ea în plină pregătire pentru Campionatul Mondial. Danezii la fel ca cei din Suedia s-au calificat după baraj. Ei au trecut de Irlanda cu scorul la general de 5-1. Oaspeții partidei de astăzi au terminat pe poziția a doua grupa de calificare din acre a făcut parte și România. În ultimele două meciuri disputate Danemarca a învins pe Panama și au obținut doar un rezultat de egalitate contra celor din Chile. Orgoliile ce vor fi în joc în acest meci sunt unele foarte mari. Ambele echipe vor da totul pentru a obține această victorie de palmares dar și de moral în același timp. Pariază în fiecare zi cu noi, oar pe termen lung o să realizezi profit important doar cu biletul zilei. Biletul zile pentru astăzi ne va aduce o cotă destul de mare de 2.48.