Biletul zilei: Suedia vs Chile

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Suedia - Chile
1
3.02
X
3.15
2
2.48

Astăzi este o zi foarte importantă pentru echipele calificate la Campionatul Mondial din Rusia. Mai multe echipe naționale desfășoară în această perioadă meciuri de pregătire pentru a pune la punct ultimele tactici, iar antrenorii trebuie să se decidă asupra loturilor. Ne-a atras atenția un meci ce se va desfășura în această seară la Stockholm în care Suedia va primi vizita naționalei statului Chile. Chiar dacă va fid oar o partidă amicală se întâlnesc două echipe care își propun să treacă de faza grupelor la Campionatul Mondial. Astăzi ne așteptăm la un meci disputat dar și spectaculos în același timp. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Suedia are avânt important. Gazdele partidei de astăzi s-au calificat la Campionatul Mondial în urma barajului. Ei au lăsat acasă Italia pe care au învins-o tocmai pe acest stadion cu scorul de 1-0. În Italia partida retur s-a terminat cu scorul de 0-0 și astfel suedezii au produs o mare surpriză. În ultimele patru partide disputate la nivelul reprezentativelor naționale nordicii sunt neînvinși ceea ce ne demonstrează că trec printr-o perioadă foarte bună. Trebuie să notăm faptul că pentru Suedia nu va fi Zlatan Ibrahimovic care s-a retras mulți ani de la echipa națională. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru partida din această seară o cotă de 3.15.

Chile vine cu toate vedetele pentru acest meci care este unul dintre ultimele teste înaintea turneului final. Marea vedetă a oaspeților este Alexis Sanchez și el present în lotul sud-americanilor pentru partida din aceatsă seară. În ultima perioadă Chile traversează o perioadă destul de slabă din punct de vedere al rezultatelor. În ultimele cinci meciuri chilienii au obținut o singură victorie în fața unei naționale destul de slabe, cea a Ecuadorului. Trebuie să notăm faptul că acest meci poate fi o relansare pentru cei din Chile deoarece trebuie să intre și ei pe un făgaș normal. Chile va fi destul de motivată pentru acest joc. Biletul zilei ne va aduce pentru acest meci o cotă ce merită jucată în opinia noastră și care ne va aduce un câștig destul de important. Pariază în fiecare zi biletul zilei și la capătul unei perioade mai lungi o să realizezi profit.