Biletul zilei: Suedia vs Anglia

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Suedia vs Anglia
Suedia - Anglia
1
1.83
X
3.50
2
4.33

O nouă ediție a Campionatului European sub 21 de ani stă să înceapă. Primul meci care este și meciul de deschidere va fi întâlnirea dintre repreztativele sub 21 de ani ale Suediei și Angliei. Vom oferi un pronostic pe care să îl plasăm pe biletul zilei la pariuri sportive. Englezii sunt favoriți la victorie în acest prin meci deoarece au jucători mult mai valoroși iar unii dintre ei  sunt în loturile unor echipe din Premier League. Cele două echipe fac parte din grupa A unde mai evoluează echipele reprezentative ale Slovaciei și Poloniei. Ținând cont că acest meci are o miză foarte mare nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Suedia a câștigat surprinzător în calificări o grupă din care a făcut parte și Spania. Suedezii au terminat grupa pe prima poziție și au avut un punct avans față de iberici. Dacă analizăm prestația nordicilor din grupă nu ar trebui să ne mire acest lucru deoarece nu au suferit nicio înfrângere. Mai mult au avut și cea mai bună defensivă a grupei cu doar șapte goluri încasate în 10 partide. În ultimele trei partide amicale înantea acestui turneu final, suedezii au înregistat o singură victorie și au suferit două înfrângeri. Pentru a avea de câștigat cu biletul zilei la pariuri este important să citești părerile specialiștiilor noștrii.

Anglia a dovedit la ultimele turnee finale de tineret că este o putere europeană. La precedentele turnee a ajuns în fazele superioare ale competiției. În calificări englezii au câștigat grupa din care au făcut parte. Ei au avut cea mai puternică ofensivă  și defensivă dintre componentele acestei grupe. În ultimele două meciuri amicale de pregătire pentru acestui turneu, englezii au înregistrat două victorii în ultimele două partide. În aceste meciuri au marcat de șapte ori și nu au primit niciun gol ceea ce înseamnă că sunt într-o formă foarte bună. Pentru acest meci vom miza pe o victorie a Angliei. Cota pe care o avem penru acest pont este de 1,73 și poate fi jucată pe biletul zilei atât single dar și combinată cu alte partide deoarece ne generează un câștig consistent.