Biletul zilei: Suedia vs Anglia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Suedia - Anglia
1
5.00
X
3.35
2
1.90

Meciul ce va deschide a doua zi a sferturilor de finală de la Campionatul Mondial din Rusia este o partidă deosebit de interesantă. De la ora 17:00 pe Cosmos Arena din Samara se vor duela Suedia și Anglia pentru calificarea în semifinalele competiției. Cele două formații au avut un traseu foarte bun până în acest moment astfel că și astăzi ne așteptăm la același lucru din partea lor. Cele două formații nu s-au mai întâlnit din anul 2012, de la Campionatul European, într-un meci oficial, dar atunci a câștigat Anglia. Trebuie s notăm faptul că acest joc este deschis oricărui rezultat și fi foarte greu să anticipăm echipa câștogătoare. Miza acestei partide este una imensă, calificarea în semifinalele Cupei Mondiale. Biletul zilei la pariuri sportive ne va putea aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

Suedia este văzută ca plecând cu a doua șansă în acest joc. Totuși nordicii au avut un traseu foarte bun până acum în care și-au dovedit valoarea. În preliminarii au lăsat Olanda acasă și Italia a fost eliminată la baraj. În grupele de la Cupa Mondială, nu trebuie să uităm faptul că au încheiat pe prima poziție o grupă din care a mai făcut parte Germania, Mexic și Coreea de Sud. În optimile de finală au învins pe Elveția cu scorul de 1-0. Un avantaj al suedezilor poate fi faptul că s-au odihnit mai mult și nu au disputat prelungiri în optimile de finală. Pentru meciul de astăzi din tabăra Suediei va absenta Lustig care este suspendat din cauza cartonașelor galbene. Biletul zilei la pariuri sportive va merge la risc iar noi vom miza pe o victorie a Suediei.

Anglia pare a porni cu prima șansă în acest meci dacă este să ne uităm pe cotele caselor de pariuri. La această Cupă Mondială, națioanala albionului a terminat învins în faza grupelor de Tunisia și Panama dar au fost învinși în ce de-al treilea meci de Belgia. În optimile de finală englezii au întâlnit Columbia și au avut parte de un meci foarte greu. Au condus foarte mult timp cu scorul de 1-0 da au fost egalați în ultima fază și astfel s-a intrat în prelungiri. Până la urmă englezii s-au calificat în urma loviturilor de departajare.Atuul Angliei este Harry Kane pe care dacă vor reuși să îl țină, suedezii vor avea o șansă mare. Chiar dacă nu aveți curaj să mergeți pe o victorie a Suediei putem miza că nordicii se vor califica. Biletul zilei ne poate aduce un câștig foarte mare astăzi.