Biletul zilei: Stuttgart vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Stuttgart - Borussia Dortmund
1
4.20
X
4.10
2
1.76

După pauza competițională cu ocazia ultimilor meciuri din acest an ale echipelor naționale, cele mai puternice campionate revin. Astăzi avem programat în Bundesliga un meci foarte interesant în care Borussia Dortmund se va deplasa la Stuttgart. Ultimile confruntări directe dintre cele două echipe au produs meciuri foarte spectaculoase. În ultimile opt partide directe s-au marcat minim trei goluri luru la care ne așteptăm și astăzi. Echipele sunt recunoscute pentru jocul ofensiv pe care îl practică. Acest joc poate fi un punct de relansare pentru echipe care va învinge. Acest meci nu are cum să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Stuttgart a început sezonul putem spune în nota echipei, poate puțin mai bine decât se așteptau unii. După 11 runde disputate ei ocupă poziția a 12-a a clasamentului cu 13 puncte acumulate. În ultimele 5 etape gazdele de astăzi au obținut rezultate difgerite de la o etapă la alta. Au alternat victoriile cu înfrângerile și astfel au adunat trei victorii și două înfrângeri. Absenții de astăzi pot fi o problemă pentru tehnicianul echipei. El nu se va putea baza pe Burnic, Donis, Kaminski și Zimmermann. Jocul gazdelor de astăzi pe propriul stadion este foarte bun. Într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu îi face să fie pe locul întâi. În fața propriilor fani nu au suferit nicio înfrângere acumulând patru victorii și o înfrângere. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce o cotă de 1.76.

Borussia Dortmunt după ce a început foarte bine sezonul au apărut și rezultatele mai puțin bune. Oaspeții au coborât pe poziția a treia după ce au fost depășiți de Bayern Munchen și Leipzig. Oapseții au 20 de puncte în clasament. Totuși cu 28 de goluri înscris ofensiva rămâne cea mai bună a Bundesligii așa cum ne-au obișnuit în ultimele sezoane. Pauza competițională a venit foarte bine pentru Dortmund, pentru că în ultimele etape disputate a obținut un singur punct, restul meciurilor fiind înfrângeri. Cu 11 puncte după patru meciuri în deplasare Dortmund rămâne o echipă puternică. Astăzi este favorită la victorie dar rămțne de văzut dacă și-au reintrat în formă. Astăzi pentru oaspeți vor lipsi Piszczek, Reus, Durm și Rode. Pentru biletul zilei vom merge pe o victorie a echipei Borussia Dortmund. Cota foarte bună a oaspeților ne face să adăugăm acest meci pe biletul zilei.