Biletul zilei: Strømsgodset vs Molde

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Stromgodset vs Molde
Strømsgodset - Molde
1
2.05
X
3.55
2
3.55

Campionatul Norvegiei continuă cu partide foarte interesante, fiind una dintre puținele competiții europene ce se dispută în această perioadă a anului. Campionatul fotbalistic din Norvegia se dispută după sistemul primăvară-toamnă, față de toamnă-primăvară cum se dispută în multe zone ale Europei. Motivul unui astfel de sezon competițional este clima care nu permite desfășurare meciurilor în timpul iernii. Așadar, cum am spus partida dintre Stromsgodset și Molde se va disputa cu începere de la ora 20:00 și este unul dintre puținele evenimente pentru astăzi ce le putem plasa pe biletul zilei.

Stromsgodset este clasată pe poziția a 13-a din 16 echipe participante. Acest loc este ultima poziție ce nu retrogradează dacă sezonul competițional s-ar încheia în acest moment. Forma de moment pe care o traversează este una foarte slabă. Gazdele vin după ce au câștigat un singur meci din ultimele cinci etape. Această formă foarte slabă traversată, le poate aduce mari bătăi de cap pentru finalul sezonului.  În cele 13 meciuri jucare au înscris doar 15 goluri, iar ofensiva nu este una eficientă deloc.  Cele 14 puncte acumulate au venit în urma a trei victorii și cinci rezultate de egalitate. Chiar dacă evoluează pe propriul teren Stromsgodset nu are foarte mari speranțe la o victorie astăzi, deoarece întâlnește o echipă din partea superioară a clasamentului. Pronosticul pentru biletul zilei este x.

Molde traversează un sezon foarte bun din punct de vedere al rezultatelor. În ultimele patru partide au obțimnut trei victorii, formă ce le poate oferi încredere pentru meciul de astăzi șă câștige punct sau puncte.  Pe parcursul acestui sezon oaspeți au marcat 21 de goluri ceea ce înseamnă că au o ofensivă foarte eficientă.  Șase victorii au obținut oaspeții în acest sezon. Cei de la Molde au nevoie de puncte pentru a nu pierde contactul cu ocupantele locurilor de cupă europeană de care sunt despărțiți doar de patru puncte. Mizăm că acest meci va fi unul frumos și ambele echipe ne vor arăta dorința de voctorie pentru că au nevoie de puncte pentru îndeplinirea obiectivului. Biletul zilei ne poate aduce profit dacă suntem inspirați în momentul plasării lui. Sperăm  ca acest pronostic pentru biletul zilei să fie câștigător și să îl pariem cu încredere.