Biletul zilei: Strasbourg vs Montpellier

Recomandarea noastră: x

Strasbourg - Montpellier
1
3.05
X
3.10
2
2.50

Etapa cu numărul 27 din Ligue 1 debutează cu un meci foarte interesant. Două dintre surprizele plăcute din hexagon se vor întâlni în meci direct. Strasboug va primi vizita celor de la Montpellier într-un meci deschis oricărui rezultat. Așa cum arată statisticile vom avea parte de un meci foarte echilibrat. Dovadă la aceste lucruri stă și meciul tur care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Cu o victorie obținută în acest meci, ambele formații pot obține un loc mai bun în clasament la finalul acestei etape. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce o cotă foarte mare pentru acest meci de care putem profita.
Strasbourg este o surpriză foarte plăcută în acest sezon. Trebuie să ținem cont de faptul că gazdele acestei partide vin din postura de nou promovată. Înaintea meciului din această seară ocupă poziția a 14-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 30 de puncte. Forma de moment a gazdelor nu este cea mai bună deoarece au suferit trei înfrângeri în ultimele patru etape disputate. Marea problemă a echipei în acest sezon este defensiva care a încasat până acum 47 de goluri fiind a doua cea mai slabă defensivă din Ligue 1. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu Strasbourg ocupă poziția a opta. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe un rezultat de egalitate în acest meci.
Montpellier pare a fi echipa mai bună dar îi va aștepta un meci foarte dificil în această seară. Oaspeții sunt pe poziția a șasea a clasamentului, fiind la un singur punct d eNantes care ocupă poziția a cincea. Este aproape sigur că cele două formații se vor lupta pentru ultimul loc ce asigură calificarea în sezonul viitor în Europa. Oaspeții au acumulat până acum 38 de puncte în clasamentului din Franța. Cu două victorii și un rezultat de egalitate în ultimele trei etape putem spune că traversează o formă destul de bună în ultima perioadă. Astăzi ne așteptăm la un joc foarte echilibrat în care cele două formații vor da totul pe teren. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei propus de noi și pe termen lung o să realizezi profit.