Biletul Zilei: Stoke vs Liverpool

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 2

Sâmbătă de la ora 17:00 Liverpool se deplasează la Stoke- on – Trent pentru meciul cu echipa locală. Cormoranii se află în cursa pentru un loc de Champions League, ocupând în prezent ultima poziţie a podiumului. Echipa lui Jurgen Klopp nu-şi mai permite să piardă puncte după ce în ultima etapă a remizat acasă 1-1 împotriva lui Bournemouth. Pentru biletul zilei, casele de pariuri oferă cote în jur de 1.90 pentru o victorie a lui Liverpool.

Cormoranii au marcat 11 goluri în ultimele cinci etape de Premier League. Atacul lor merge momentan foarte bine, fiind ajutaţi de forma bună a lui Firmino şi de revenirea lui Coutinho. Vă recomandăm pentru biletul zilei un pariu că Liverpool va marca minim două goluri. Un astfel de pariu vă poate aduce o cotă de 1.90.

Stoke nu este o echipă rea acasă, pierzând doar patru meciuri în acest sezon. Ei au şi marcat 19 goluri în cele 15 partide de pe teren propriu. Chiar dacă Shaqiri sau Walters sunt incerţi pentru această partidă, echipa lui Mark Hughes este capabilă să înscrie. Vă recomandăm pentru biletul zilei un pariu că ambele echipe vor marca un minim de 2.5 goluri. Acest eveniment are o cotă în jur de 2.10 la mai multe case de pariuri.

Gazdele nu se află în cea mai bună formă, pierzând ultimele trei meciuri din campionat. Stoke nu are nici o grijă din punctul de vedere al retrogradării, dar nici nu la trage la vreo cupă europană. Pe acest final de campionat sunt o echipă fără griji. Foamea de puncte a lui Liverpool este posibil să conducă spre o victorie clară a cormoranilor. Dacă echipa lui Klopp va câştiga la o diferenţă de minim două goluri, puteţi avea o cotă de 3.30. Joacă zilnic biletul zilei.