Biletul Zilei: Stoke vs Chelsea

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 2

Sâmbătă de la ora 17:00 londonezii de la Chelsea se deplasează la Stoke-on-Trent pentru meciul cu echipa locală. Aflaţi momentan instalaţi comfortabil în fotoliul de lider, albaştrii se află într-un galop către al doilea titlu în ultimii trei ani. Diferenţa faţă de urmăritorii de la Tottenham şi Manchester City este de 10 puncte cu 11 meciuri rămase de disputat. Avantajul lui Conte este unul consistent, iar toţi experţii spun că din acest punct al sezonului titlul este al lui Chelsea de pierdut. Londonezii au pierdut un singur meci din ultimele 20 de partide disputate în Premier League. Echipa lui Conte este favorita clară a meciului, casele de pariuri oferind cote de 1.55 pentru o victorie a lui Chelsea pe biletul zilei fotbal.

Atacul lui Conte este într-o formă bună în acest sezon. Diego Costa a marcat 17 goluri, în timp ce vedeta Hazard a contribuit cu 11 goluri şi 4 pase de gol. În ultimele 5 meciuri, Chelsea a marcat 10 goluri. Dacă mizaţi că albaştrii îşi vor menţine media de minim două goluri marcate pe meci, puteţi avea o cotă câştigătoare de 1.65 pe biletul zilei.

Din cele 21 de victorii ale albaştrilor din acest sezon, în 14 dintre ele londonezii conduceau încă de la pauză. Conte este genul de antrenor care pune presiune încă din startul partidei, preferând să conducă cât de devreme. Un avantaj pe tabelă al lui Chelsea este momentul ideal pentru Conte să-şi folosească tactica extrem de eficientă de contra atac. Casele de pariuri oferă la biletul zilei cote bune pentru un 2 pauză 2 final. Acest eveniment are o cotă în jur de 2.30 pe biletul zilei.