Biletul zilei: Stoke City vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Stoke City - Manchester City
1
13.00
X
6.30
2
1.27

Runda cu numărul 30 din Premier League se apropie de final. Astăzi se va disputa ultimul meci al acestei runde. Stoke City va primi vizita echipei Manchester City care este aproape campioană. Ne așteptăm la un meci deschis, în care cele două ofensive își vor face simțită prezența. Între cele două adversare din această seară este o diferență foarte mare, deoarece gazdele ocupă abia poziția a 17-a a clasamentului. Astăzi avem o favorită clară dar orice rezultat este posibil pentru că trebuie să ținem cont de faptul că gazdele vor fi foarte motivate. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă țineți cont de pronosticurile oferite de noi.

Stoke City face un sezon foarte slab și se apropie de retrogradare. Gazdele partidei din această seară sunt abia pe poziția a 17-a după ce au reușit să acumuleze doar 27 de puncte în acest sezon. Chiar dacă nu au câștigat în ultima perioadă putem spune că cei de la Stoke se află într-o revenire de formă. Ei vin după patru rezultate de egalitate în ultimele cinci etape. Mai mult în ultimele trei meciuri au terminat la egalitate. Astăzi le va fi foarte greu deoarece adversarul întâlnit este cel mai puternic din Premier League. Pentru acest meci, pentru Stoke va lipsi doar Grant. Biletul zilei la pariuri de astăzi ne va aduce o cotă de 1.27.

Manchester City este mare favorită ca și astăzi să își treacă în cont cele trei puncte puse în joc. Cetățenii sunt pe prima poziție a clasamentului și au un avantaj de 13 puncte față de marea rivală din oraș, Manchester United. City este echipa care domină acets sezon din Premier League. Ei au cea mai bună ofensivă cu aproape trei goluri pe meci, dar și defensiva este una foarte bună deoarece au primit foarte puține goluri. În meciul tur disputat în acest sezon City a obținut o victorie la scor cu 7-2. Astăzi ne așteptăm la o victorie lejeră din partea elevilor lui Pep Guardiola. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe o victorie a celor de la Manchester City deoarece sunt echipa mult mai bună. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.