Biletul zilei: Stoke City vs Arsenal Londra

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Stoke City - Arsenal Londra
1
4.80
X
3.60
2
1.84

După ce săptămâna trecută am asistat la debutul noii ediții a Premier League în acest week-end este programată cea de-a doua etapă a sezonului. Cel mai interesant meci pentru a fi analizat și jucat pe biletul zilei la pariuri sportive online este partida dintre Stoke City și Arsenal Londra. Partida ca și toate celelalte din campionatul Angliei se anunță foarte interesantă, iar cotele sunt unele foarte atractive pentru pariori. Cele două adversare ce se vor duela astăzi au avut un start de sezon total diferit din punct de vedere al rezultatelor.

Stoke City a început cum nu se poate mai prost această ediție a Premier League. În meciul de debut al noii ediții s-ai deplasat pe terenul celor de la Everton. Gazdele de astăzi au cedat cu scorul de 1-0. Jocul arătat de cei de la Stoke în acel meci a fost unul care le dă suporterilor destul de puține speranțe la cele trei puncte puse în joc astăzi. În fața propriilor suporteri gazdelede astăzi s-au prezentat destul de modest reușind o singură victorie. Cei de la Stoke vor pleca și cu un dezavantaj moral în fața celor de la Arsenal ținând cont că nu au simțit gustul victorie în ultimele cinci jocuri directe. Biletul zilei la pariuri sportive on line va fi unul câștigător dacă ne alegem corect pronosticurile.

Arsenal a început perfect sezonul din punct de vedere al rezultatelor. În pre-sezon au câștigat Supercupa Angliei în urma loviturilor de departajare în fața celor de la Chelsea. În debutul noului sezon de Premier League tunarii ne-au oferit un meci de vis. Oaspeții acestei partide au  învins cu scorul de 4-3 pe Leicester după ce au fost conduși în două rânduri pe tabela de marcaj. Victoria din prima etapă dar și celelalte victorii în fața celor de la Stoke le vor oferi tunarilor un avânt care îi poate conduce spre victorie. Arsene Wenger nu se va putea baza în acest joc pe Gabriel și Alexis Sanchez, dar speră să își rezolve problemele din defensivă arătate în primul joc. Pentru biletul zilei la pariuri sportive on line vom profita de cota tinarilor pe care o au pentru obținerea celor trei puncte de 1.84. Pentru biletul zilei trebuie să stabilim miza cu foarte mare atenție pentru a fi pe profit.