Biletul zilei: Steaua Roșie Belgrad vs Spartaks

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Steaua Roșie Belgrad - Spartaks
1
1.10
X
9.00
2
17.00

Meciurile din turul întâi preliminar al UEFA Champions League coninuă. Ficare partidă are o importanță deosebită pentru echipele implicate. Un meci foarte interesant care ne-a atras atenția este partida dintre Steaua Roșie Belgrad și Spartaks. Chiar dacă acest meic are o favorită clară, este genul de meci deschis oricărui rezultat. Partida tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scourl de 0-0, fără gol marcat. Partida retur de astăzi va avea fluierul de start de la ora 21:00 și se va disputa pe arena  Rajko Mitic din Belgrad.  Meciul tur a fost sub semnul echilibrului dar astăzi sperăm să vedem și goluri. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi un pronostic la care ne așteptăm cu toții.

Steaua Roșie Belgrad este favorită pentru a obține calificarea. Chiar dacă în meciul tur au obținut doar un rezultat de egalitate astăzi sunt obligați să se impună. Defensiva a funcționat bine în tur dar problemele au fost în ofensivă. Vecinii noștrii au multe atuuri în favoarea lor. Experianța este de partea lor după ce sezonul trecut au ajuns până în șaisprezecimile de finală ale UEFA Europa League. Sârbii vor avea de partea lor și suporterii care știm cu toții sunt fanatici. Campionatul Serbiei pe care l-a câștigat Steaua Roșie este unul cu mult mai puternic decât cel din Letonia. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un pronostic pe o victorie a celor de la Steaua Roșie Belgrad.

Spartaks poate produce o surpriză în această seară și să încerce să îi elimine pe sârbi. Chiar dacă nu au marcat pe teren propriu, este foarte important că nu au primit nici un gol. Ei au încercat să lovească pe contraatac dar nu au reușit. În această seară ne așteptăm la un meci dominat de Steaua Roșie, iar cei de la Spartaks se vor baza pe contraatac. Dacă vor reuși să marcheze un gol, adversarii lor vor fi obligați să marcheze de două ori. Astăzi pentru biletul zilei vom merge pe victoria celor de la Steaua Roșie care au șanse foarte mari în opinia noastră de a câștiga și de a se califica. Pariază cu biletul zilei de pe Beturi.ro și obține un profit consistent pe termen lung.