Biletul zilei: Steaua Roșie Belgrad vs FC Koln

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Steaua Roșie Belgrad - FC Koln
1
2.02
X
3.45
2
3.90

De la ora 22:05 Maracana din Belgrad va erupe. Steaua Roșie Belgrad va primi vizita celor de la FC Koln într-un meci decisiv privind calificarea în șaisprezecimile de finală a UEFA Europa League. Meciul din această seară găsește cele două formații la egalitate de puncte, 6 dar sârbii au avantajul meciurilor directe deoarece s-au impus în meciul tur cu scorul de 1-0. Partida din această seară se dispută în cadrul grupei H din care mai fac parte, Arsenal și Bate Borisov. Arsenal este câștigătoarea grupei indiferent de ce rezultate se vor înregistra în această seară, iar Bate este la un singur punct în spatele celor două adversare din Serbia și Germania. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important în această seară.

Steaua Roșie Belgrad poate obține o calificare istorică în primăvara europeană. Sârbii ocupă în acest moment poziția a doua dar la cât de echilibrată este această grupă ar fi o ,are greșeală din partea lor să joace pentru remiză. Punctele gazdelor din această seară au venit în urma unei victorii și a trei remize. Steaua Roșie este o echipă ce marchează destul de greu dar și primește gol la fel de greu. Sârbii au primit doar două goluri dar au primit tot atâtea. Biletul zilei la pariuri va avea un pronostic pentru o victorie a sârbilor.

FC Koln a avut mari probleme la începutul acestei grupe, suferind trei înfrângeri în tot atâtea partide. În următoarele două meciuri au urmat două victorii care le dau șanse să se califice în șaisprezecimile de finală. Nemții au un sezon foarte slab, dar nici forma de moment nu este una mai bună deoarece au o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Temperatura foarte scăzută ce va fi la Belgrad dar și absențele oaspeților pot juca un rol importnat în desfășurarea partidei. Din tabăra oaspețilro vor lipsi foarte mulți jucători printre care Bittencourt, Cordoba, Hector, Heintz, Hoger, Risse, Zoller. Pe biletul zilei vom merge pe o victorie a Stelei Roșii Belgrad deoarece vor fi mult mai motivați și vor avea un plus, suporterii care știm deja, sunt unii fanatici. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestei partide.