Biletul zilei: Steaua Roșie Belgrad vs Arsenal Londra

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Steaua Roșie Belgrad - Arsenal Londra
1
4.05
X
3.75
2
1.90

Belgradul este în sărbătoare deoarece va veni una dintre cele mai puternice echipe de fotbal ale Europei, Arsenal Londra. Steaua Roșie se anunță ca fiind o nucă tare pentru formația londoneză, deoarece știm ce puternici sunt pe propriul teren. Cele două adversare vin din postura de ocupante a primelor două locuri în grupa H. În această grupă mai evoluează echipele Bate Borisov și FC Koln. Acest meci este unul dintre cele mai atrăgătoare pentru spectatori ce se vor disputa în această seară de UEFA Europa League. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci se va avea loc în Serbia o să il aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Steaua Roșie a început foarte bine această grupă și a obținut rezultate surprinzătoare. După două etape scurse șârbii au acumulat patru puncte. În prima etapă au remizat în comania formației Bate Borisov cu scorul de 1-1. În cea de-a doua etapă au învins surprinzător, chiar în Germania, pe FC Koln cu scorul de 1-0. Acel rezultat a fost văzut ca fiind o surpriză desul de mare. În campionatul Serbiei gazdele partidei din această seară au început foarte bine deoarece după 12 etape scurse sunt pe prima poziție a clasamentului.  Astăzi sărbii sunt capabili să dea o replică foarte bună în fața echipei mult mai puternice, Arsenal. Pronosticul pentru biletul zilei pentru această zi va beneficia de o cotă de 1.90.

Arsenal pornește ca favorită la cele trei puncte în acest meci. Astăzi putem asista la un moment istoric pentru România deoarece poate debuta Vlad Dragomir la echipa londoneză, fiind primul român ce evoluează la tunari. Arsenal a acumulat șase puncte în clasamentul acestei grupe după două partide disputate. Tehnicianul Arsene Wenger va avea patru absenți importanți pentru acest meci. Cazorla, Welbeck, Mustafi și Chambers nu vor putea evolua astăzi. În Premier League tunarii nu au un traseu la fel d ebun fiind doar pe poziția a șasea. În ultima etapă au fost învinși de Watford cu scorul de 2-1, astfel că în această seară vor fi motivați să răzbune acea înfrângere. Acest meci este spectaculos și din cauza suporterilor echipei gazdă care vor crea o atmosferă fantastică, astfel că nu are voie să ne lipsească de pe biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit.