Biletul zilei: Standard Liege vs Gent

Recomandarea noastră: 1

Standard Liege - Gent
1
2,00
X
3,50
2
3,70

Jupiler League va debuta în această seară. Partida care va deschide noul sezon din Belgia se va disputa între Standard Liege și Gent. Acest meci putem spune că este un derby deoarece ambele formații au fost în play-off în sezonul trecut. Partida de astăzi va avea fluierul de start de la ora 21:30. Ne așteptăm la o partidă foarte disputată deoarece ambele echipe au în lot jucători foarte puternici. Cu toții vom fi foarte atenți la evoluția internaționalului român Răzvan Marin în jocul din această seară. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă de pe urma căreia să realizăm profit.

Standard Liege este favorită la cele trei puncte astăzi. Gazdele partidei de astăzi au disputat deja un meci în acest sezon. Ei au fost învinși în Super Cupa Belgiei cu scorul de 2-1 de către cei de la Club Brugge. Standard are mari speranțe de la acest sezon deoarece anul trecut a terminat pe poziția a doua a clasamentului. În cele cinci meciuri de pregătire pentru acest sezon cei de la Standard au reușit doar două victorii. În centru atenției pentru publicul român va fi Răzvan Marin de la care așteptăm o evoluție foarte bună. Vicecampioana Belgiei din sezonul trecut trebuie să învingă pentru a porni cu dreptul în acest sezon. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce ca pronostic o victorie a celor de la Standard Liege.

Gent speră să producă o surpriză în acest prim meci al noului sezon. Oaspeții partidei de astăzi au încheiat sezonul trecut pe poziția a patra a clasamentului. Pentru acest sezon ei au speranțe mult mai mari.  În această vară au disputat opt meciuri de pregatire. Dintre acestea au reușit să își treacă în cont șapte victorii ceea ce înseamnă că se află într-o formă foarte bună. Oaspeții partidei de astăzi sunt genul de echipă care poate încurca pe oricine în orice moment. Acest lucru cei de la Gent l-au demonstrat și în sezonul trecut când în trei din cele cinci partide directe nu au pierdut în fața celor de la Standard. Pentru oricare dintre cele doua echipe victoria este foarte importantă pentru a porni cu dreptul în noul sezon. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază si câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.