Biletul zilei: Standard Liege vs Anderlecht

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Standard Liege - Anderlecht
1
2.18
X
3.40
2
3.35

Derby-ul românilor din play-off Belgiei va avea loc astăzi. În cadrul etapei cu numărul patru din Jupiler League, Standard Liege va primi vizita celor de la Anderlecht. La gazde  evoluează unul dintre cei mai în formă jucători români, Răzvan Marin în timp ce pentru oaspeți evoluează Chipciu. În  cele trei întâlniri din acest sezon dintre cele două echipe, Două în campionat și una în Cupa Belgiei, rezultatele au fost împărțite, fiecare echipă obținând o victorie și un meci terminandu-se la egalitate. Astăzi meciul este deschis oricărui rezultat, dar noi sperăm să intuim rezultatul corect. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Standard Liege are ca obiectiv ocuparea unui loc de Cupă Europeană la finalul sezonului. Aceasta este o performanță remarcabilă în condițiile în care anul trecut nici nu au prins play-off-ul. În acest moment gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 28 de puncte fiind la patru lungimi în spatele ocupantei locului al treilea, Gent. Două victorii și o înfrângere au cei de la Standard în cele trei etape disputate până în acest moment. Va fi foarte important să vedem evoluția lui Răzvan Marin care are patru goluri în acest sezon și mai multe pase decisive. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de pe urma căreia o sî avem un câștig destul de consistent.

Anderlecht încearcă să își apere titlul de campioană cucerit sezonul trecut. În acest moment oaspeții ocupă poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 34 de puncte fiind la doar trei puncte față de liderul Club Brugge. Chiar dacă cei de la Anderlecht au suferit o înfrângere în prima etapă din play-off, în următoarele două au obținut victorii și se pare că totul a intrat în normal. Rămâne de văzut dacă la oaspeți Alexandru Chipciu va va fi pe teren deoarece în acest sezon a evoluat mai puțin. Pronosticul nostru pentru biletul zilei va merge pe un rezultat de egalitate pentru acest joc. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de echipa noastră și pe termen lung o să ai de câștigat cu site-ul Beturi.ro.