Biletul zilei: Standard Liege vs Ajax

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Standard Liege - Ajax
1
3.50
X
3.55
2
2.00

Competițiile Europene revin. Echipele sunt tot mai aproape de grupe și astfel meciurile au o miză din ce în ce mai mare. Astăzi vor debuta meciurile tur din turul al treilea al UEFA Champions League. Ne așteaptă o serie de partide foarte inteesante. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii se va disputa în Belgia, acolo unde Standard va primi vizita celor de la Ajax. Echipa care se va califica din această dublă manșă va întâlni câștigătoarea dublei dintre Slavia Praga și Dynamo Kiev. Acest meci este unul destul de interesant și pentru noi deoarece la formația gazdă va evolua Răzvan Marin căruia îi ținem pumnii să facă un meci cât mai bun. Biletul zilei la pariuri ne aduce un pont pentru meciul zilei din UEFA Champions League.

Standard Liege trebuie să obțină un rezultat bun în această seară pentru a păstra șanse la calificare pentru retur. Belgienii nu au pierdut nici un jucător important în această vară deoarece obiectivul lor este accederea în grupe. În cele două meciuri disputate în acest sezon de Jupiler League, gazdele partidei de astăzi au obținut patru puncte. În UEFA Champions League nu au întâlnit pe nimeni în acest sezon deoarece au fost calificați direct în acest tur. Standard trebuie să învingă astăzi iar noi o vom susține și îl vom urmări pe Răzvan Marin. Biletul zilei la parirui ne va aduce o cotă de 3.55.

Ajax Amsterdan pornește ca favorită astăzi în opinia caselor de pariuri. Olandezii au eliminat în turul al doilea pe Sturm Graz cu scorul de 5-1 la general. Avantajul oaspeților de astăzi este că vor disputa meciul retur pe teren propriu unde pot tranșa calificarea în favoarea lor. Lăncierii nu se vor putea baza în această seară pe Veltmann și Hassane. Ne așteptăm la un meci destul de închis în care ambele formații vor încerca să nu primească gol. În opinia noastră meciul de astăzi se va încheia nedecis urmând ca suspansul să se relungească pentru retur.  Un dezavantaj al celor de la Ajax poate fi acela că nu au multe meciuri oficiale deoarece campionatul din Olanda nu a luat startul. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite gratis de echipa noastră. Pe biletul zilei pentru acest meci vom merge pe un reuzltat de egalitate.