Biletul zilei: St. Patricks vs Cork City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
St. Patricks - Cork City
1
3.20
X
3.25
2
2.20

Campionatul din Irlanda este în plină desfășurare. În această seară avem un meci foarte interesant care poate fi hotărâtor în lupta pentru titlu. St. Patricks va primi vizita celor de la Cork City. Cele două echipe sunt despărțite de o difeernță destul de mare de puncte dar St. Patricks poate profita de terenul propriu pe care va evolua. În acest an calendaristic cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori dar de fiecare dată victoria a revenit celor de la Cork City. Pentru acest meci ne așteptăm ca jocul să fie unul bazat pe forță, joc tipic pentru fotbalul britanic. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă.

St Patricks sunt scăpați de orice grijă pentru acest sezon. Ei sunt la mijlocul clasamentului ocupând poziția a cincea din zece echipe. Înfrângerea din etapa trecută contra celor de la Shamrock Rovers a pus capăt unei serii de patru victorii consecutive. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze în acest sezon 30 de pucnte. Cu o victorie astăzi pot ajunge până pe poziția a treia a clasamentului. În cele nouă meciuri disputate acasă în acest seozn ei au suferit o singură înfrângere, ceea ce ne demonstrează că în fața propriilor suporteri au o motivație și putere în plus. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom avea o cotă de 2.20.

Cork City vine din postura de favorită la acest meci dar cu siguranță îi așteaptă o partidă foarte dificilă.  Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 41 de puncte. Cei de la Cork City sunt la doar două puncte de prima poziție și în plus au și un meci mai puțin disputat. Cu o victorie astăzi vor trece pe prima poziție a clasamentului. Oaspeții vin după trei victorii și un rezultat de egalitate în ultimele patru etape. Forma aceasta foarte bună îi poate duce spre încă o victorie care poate fi decisivă pentru titlul de campioană. Pe biletul zilei, noi, vom merge pe victoria celor de la Cork City deoarece credem că sunt echipa mult mai puternică și vor avea o motivație în plus, aceea de a urca pe prima poziție. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mergi pe pronosticurile noastre lung.