Biletul zilei: St. Johnstone vs Hamilton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
St. Johnstone - Hamilton
1
1.80
X
3.40
2
4.45

Pauza competițională pentru a li se permite echipelor naționale să se pregătească pentru Campionatul Mondial se apropie de sfârșit. Campionatul Scoției se reia astăzi și chiar dacă oferta este una destul de restrânsă acel meci ne-a a tras atenția. St. Johnstone va primi vizita celor de la Hamilton într-un meci restanță din etapa cu numărul 25. Cele două adversare de astăzi sunt vecine de clasament și doar o victorie le mai menține în cursa pentru a prinde un loc de play-off. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon dar de foecare dată s-a impus St. Johnstone. Ambele victorii au venit la un gol diferență după meciuri echilibrate. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma partidei din Premiership.

St. Johnstone pornește ca favorită în acest meci având avantajul moral al celor două victorii obținute în cele două meciuri directe din acest sezon. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a opta a clasamentului după ce au reușit în acest sezon să acumuleze 34 de puncte. Doar o victorie îi mai menține în cursa pentru play-off. Gazdele partidei din această seară au o singură victorie în ultimele patru runde ceea ce este foarte puțin pentru o echipă cu pretenții. Astăzi trebuie să ne așteptăm la o victorie din partea celor de la St. Johnston deoarece vor avea avantajul terenului propriu. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pronosticul 1.

Hamilton va încerca să producă o surpriză și să obțină cele trei puncte puse în joc în partida de astăzi. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a noua dar ei au reușit să acumuleze doar 30 de puncte în clasamentul din Premiership. Cei de la Hamilton nu au pierdut în ultimele trei etape, timp în care au obținut două victorii. Vedem că ei trec printr-o formă foarte bună dar totuși le va fi destul de greu ca astăzi să obțină un nou success. Trebuie să notăm faptul că un rezultat de egalitate nu prea ajută pe nimeni în acest moment. Biletul zilei ne auce o cotă destul de interesantă pentru acest joc de 1.80. Această cotă ne poate rotunji consideranbil veniturile pe care le realizăm doar din biletul zilei.