Biletul Zilei: SSC Napoli vs Real Madrid

Rezultatul Nostru Recomandat:2
Urmărește biletul zilei

Marți, 7 martie, va avea loc al doilea meci dintre SSC Napoli și Real Madrid în UEFA Champions League. Jocul se va desfășura în Italia pe Santiago San Paolo, la ora 21:45 (ora locală). Urmărește biletul zilei pentru informații prețioase.
Întâlnirea celor doi din prima rundă a început prin deschiderea scorului de către Napoli chiar în primele zece minute ale partidei. Alte zece minute mai târziu scorul a fost egalat de francezul Karim Benzema, scorul rămânând egal până la pauză. În a doua jumătate a partidei Real Madrid s-a impus în fața adversarului prin încă două goluri marcate de Toni Kross și Casemiro. Meciul s-a terminat astfel cu scorul de 3-1 pentru Real Madrid.

Napoli a avut rezultate bune în ultimele întâlniri de pe teren propriu. În ultimele 13 partide disputate acasă formația italiană a avut o singură înfrângere. Cu toate astea, Real Madrid este o echipă mai puternică, ceea ce face ca Napoli să aibă cota 2,9 pe biletul zilei.

Pentru ptima dată în ultimul timp, Real Madrid nu mai este în fruntea clasamentului ligii spaniole, fiind cu doar un punct în urma rivalei Barcelona. Eșecurile în fața echipelor Valencia și Las Palmas au micșorat serios șansele echipei la titlu. În schimb, în meciul contra Napoli, șansele de câștig sunt de 56% ceea ce face ca pentru biletul zilei casele de pariuri să ofere cota 2,45.

Până în prezent în această competiție, echipa antrenată de Zinedine Zidane a câștigat meciurile împotriva Sporting (2-1), Legia Warsaw (5-1), Sporting (1-2), Napoli (3-1). Restul de trei meciuri jucate au fost terminate la egalitate: 2-2 cu Dortmund, 3-3 cu Lagia Warsaw și 2-2 cu Dortmund.
Biletul zilei pentru un rezultat egal cu Napoli are cota 3,8 pentru un scor de 1-1 și probabilitatea de câștig de 27%.