Biletul zilei: Sporting Lisabona vs Benfina Lisabona

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sporting Lisabona - Benfina Lisabona
1
2.05
X
3.25
2
3,65

Finalul de sezon din Portugalia se anunță unul foarte incendiar. Chiar dacă FC Porto este putem spune desprinsă decisiv ca și campioană, lupta pentru locul al doilea care duce în UEFA Champions League este foarte strânsă. Sunt trei echipe care se bat pentru un singur loc și mai sunt de disputat doar două etape. Astăzi pe Jose Alvalade Sporting va primi vizita celor de la Benfica. Cele două formații sunt la egalitate de puncte dar în spatele lor la doar dou puncte este Braga care va încerca să profite de un eventual pas greșit al lor. Un rezultat de egalitate în acest meci și o victorie a celor de la Braga ar arunca în aer ultima etapă. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o șansă la un venit suplmentar.

Sporting are un avantaj destul de important, acela că va evolua în acest meci pe teren propriu. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a treia a clasamentului cu 77 de puncte la fel ca și adversare de astăzi, diferența făcându-se la golaveraj. Sporting alături de FC Porto sunt cele mai în formă echipe din Portugalia. Cele două echipe vin după patru victorii în ultimele patru etape. Pe teren propriu cei de la Sporting au un bilanț de invidiat. Ei nu au pierdut niciun meci în fața propriilor fani și au primit doar patru goluri în acest sezon. Biletul zilei la pariuri sportive va merge astăzi pe o victorie a celor de la Sporting care sunt obligați să câștige.

Benfica s-ar putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate în  această seară. Vulturii ocupă poziția a doua a clasamentului și au de partea lor golaverajul cu oricare dintre cele două formații ar fi la egalitate. Benfica nu traversează o formă de moment extraordinară, deoarece au suferit două înfrângeri în ultimele trei etape. Această formă de moment îi poate costa pe cei de la Sporting. Chiar dacă într-un clasament al meciurilor disputate departe de proprii fani sunt pe prima poziție, astăzi intuim un meci foarte greu pentru ei. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de site-ul Beturi.ro și pe termen lung o să realizezi un profit consistent. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi.