Biletul zilei: Sporting Lisabona vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sporting Lisabona - Atletico Madrid
1
4.90
X
3.35
2
1.86

Careul de ași din UEFA Europa Legaue va fi completat în această seară în urma partidei din Portugalia. Sporting Lisabona și Atletico Madrid vor disputa manșa retur și ne vor oferi un specatcol foarte interesant sperăm. Meciul va continua de la scorul de 2-0 pentru spanioli, avantaj obținut la sfarșitul meciului tur. Atunci oaspeții partidei de astăzi au profitat de greșelile copilărești comise de portughezi în defensivă. Cei de la Atletico sunt favoriți astăzi și la victorie și la calificare dar în urma a ceea ce am văzut în serile trecute de UEFA Champions League ne putem aștepta la orice. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă în avanatajul nostru pentru acest joc.

Sporting Lisabona va încerca să producă surpriza deși le va fi foarte greu în acest meci, chiar dacă evoluează pe teren propriu. Sporting este o cunoștiință chiar din acest sezon a FCSB-ului cu care s-a întâlnit în UEFA Champions League. Pentru portughezi astăzi va fi foarte greu deoarece pe teren nu se va afla Bast Dost principalul marcator al echipei în acest sezon. Aportul ofensiv al lui era foarte important în vederea unei remontada. În această primăvară Sporting a eliminat pe Astana și pe Viktoria Plzen. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce pentru astăzi un profit important.

Atletico Madrid este una dintre favoritele la marele trofeu așa că nu își permite niciun pas greșit. În cele cinci meciuri diputate în aceatsă primăvară de UEFA Europa League, oaspeții au obținut doar victorii. În șaisprezecimi au trecut de FC Kopenhaga pentru ca în optimi să învingă în dublă manșă pe cei de la Lokomotiv Moscova. Astăzi tot Atletico este favorită pentru a obține o nouă victorie și a își continua drumul spre marele trofeu. Dacă pentru Atletico nu a fost să fie UEFA Champions League ei se vor mulțumi doar cu trofeul UEFA Europa League. Chiar dacă soarta calificării pare a fi încheiată ne așteptăm la un meci foarte interesant astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa Beturi.ro. Pariază pe biletul zilei pe victoria celor de la Atletico Madrdi și o să realizezi profit doar cu pronosticurile oferite de noi.