Biletul zilei: Sporting Gijon vs Valladolid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sporting Gijon - Valladolid
1
1.80
X
3.55
2
4.25

Chiar dacă Primera Division este gata încă nu cunoaștem configurația pentru sezonul viitor. Mai este de jucat doar barajul din La Liga 2. Astăzi se va juca manșa retur a semifinalelor din play-off-ul Ligii a doua. Sporting Gijon va primi vizita celor de la Valladolid. În meciul tur s-a impus Valladolid cu scorul de 3-1. Astăzi este un meci de totul sau nimic pentru ambele formații. Cine va reuși să se califice va rămâne în cursa pentru prinderea unui în La Liga. În finală echipa ce se va califica va întâlni pe Numancia. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important pentru această zi.

Sporting Gijon are o șansă mare să revină în Primera Division. În Liga a doua au terminat sezonul pe poziția patra a clasamentului. În acest sezon au fost la doar patru pentru de a obține promovarea direct. Putem spune că pentru gazdele de astăzi totul s-a năruit pe final de sezon când au suferit patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Astăzi au nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență pentru a mai putea spera la calificare. Înfrângerea din meciul tur va atârna foarte mult în balanța calificării. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.80.

Valladolid pornește favorită astăzi pentru a se califica în finala acestui play-off și pentru a întâlni în finală cu Numancia. Oaspeții partidei de astăzi au terminat sezonul din La Liga 2 pe poziția a cincea. După acel 3-1 din meciul tur Valladolid este favorită la accederea în finală. Finalul de sezon a fost unul foarte bun pentru oaspeți. În ultimele cinci runde din Liga a doua au obținut patru victorii ceea ce este foarte bine. Această formă de moment foart bună le poate asigura promovarea. Punctul forte al celor de la Valladolid în acest sezon a fost atacul. Ei au avut cea mai bună ofensivă în acest sezon după ce au marcat 69 de goluri. Astăzi vom merge pe o victorie a celor de la Gijon, dar vom merge pe o calificare a celor de la Valladolid. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază pe biletul zilei oferit de echipa noastră și o sa realizezi câștig.