Biletul zilei: Sporting vs FCSB

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sporting - FCSB
1
1.30
X
4.80
2
10.00

FCSB este la un pas de grupele UEFA Champions League, dar pentru acest lucru are de susținut cel mai greu examen. Astăzi de la ora 21:45 va avea loc partida cu Sporting Lisabona de pe stadionul Jose Alvalade. Partida, este jocul tur al dublei și contează pentru play-off-ul UEFA Champions League. Acest prim joc al dublei este foarte important deoarece orice gol poate conta în economia calificării. Partida nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive online.

Sporting Lisabona este favorită atât la calificare dar și la victorie în meciul de astăzi. Din lotul gazdelor fac parte jucători cu mare experiență. În această vară cele mai importante transferuri ale portughezilor au fost Coentrao și Mathieu care au evoluat la cele două forțe ale Spaniei Real și Barcelona. În primele două etape din campionatul Portugaliei, adversara FCSB-ului nu a impresionat chiar dacă a obținut două victorii. În prima partidă au câștigat cu Aves pentru ca în cea de-a doua etapă să învingă cu 1-0 pe Setubal. Cel mai periculos jucător de atac al portughezilor va fi Dost, marcatorul din partida cu Setubal. Chiar dacă suntem români pe biletul zilei la pariuri sportive online vom miza pe o victorie a celor de la Sporting Lisabona.

FCSB încearcă să producă surpriza chiar dacă nu primește mari șanse la calificare din partea specialiștilor. Românii pornesc cu încredere după ce au eliminat pe Viktoria Plzen după un meci extraordinar făcut în deplasare. Ultimele rezultate din Liga 1 arată o scădere de formă din partea steliștiilor. Oaspeții vin după două rezultate identice de 1-1 obținute pe Arena Națională. Trebuie să ținem cont de faptul că nu au evoluat cu jucătorii de bază ci au preferat să odihnească titularii tocmai pentru partida de astăzi. Nicolae Dică are unele bătăi de cap în a alcătui echipa pentru jocul din această seară. Pe lângă Constantin Budescu nu se va putea pe încă doi jucători de bază ai echipei. Felipe Teixeira și Mihai Bălașa au ieșit accidentați din meciul cu Poli Iași și au șanse minime să îi vedem astăzi în teren. Roș- albaștrii nu se vor putea baza nici pe Benzar și Nedelcu, aduși prea târziu pentru a fi pe lista trimisă la UEFA. Înainte de a paria biletul zilei trebuie analizate foarte bine șansele ambelor echipe și apoi să tragem concluzia, câștigătoare. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.