Biletul zilei: Sparta Praga vs Subotica

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sparta Praga - Subotica
1
1.15
X
7.00
2
16.00

Zi plină de meciuri de fotbal astăzi. Pe lângă meciurile celor de la FCSB și Viitorul, mai avem mulți alți români implicați în competiție. Am ales să adăugăm pe biletul zilei la pariuri sportive meciul dintre Sparta Praga și meci Subotica. După cum știm deja la formația gazdă evoluează patru jucători internaționali din țara noastră. Acest retur dintre Sparta Praga și Subotica se anunță unul deosebit de specataculos. Scorul înregistrat la finalul partidei tur a fost de 2-0 în favoarea celorde la Subotica. Mai mult și arbitrul acestei partide va fi tot din România, Sebastian Colțescu. Chiar dacă avem o favorită clară la victorie pentru acest meci, calificarea este deschisă oricărui rezultat.

Sparta Praga este obligată să învingă astăzi. La gazdele partidei de astăzi evoluează patru români: Nita, Stanciu, Chipciu și Vătăjelu. Singurul roman care a lipsit în meciul tur a fost Vătăjelu. Stanciu a declarat la sfârșitul acelui meci că a fost cel mai slab joc al echipei de când el este în lotul acesteia. Astăzi cei de la Sparta Praga sunt obligați să anuleze avantajul de două goluri al oaspeților dar acest lucru nu o să le fie prea ușor. În campionatul Cehiei Sparta este pe prima poziție după ce a obținut două victorii în primele două etape. Dacă gazdele vor reuși să întoarcă astăzi rezultatul își vor confirma valoarea pe care o au. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Sparta Praga.

Subotica a surprins pe foarte multă lume prin evoluția foarte bună pe care a avut-o în meciul tur. Vecinii noștrii, sârbii chiar dacă nu au avut o posesie foarte bună ei au fructificat ocaziile pe care le-au avut. În această seară, cu sigranță vor încerca să se închidă în defensivă. Cu cât a trece timpul și ei nu vor primi gol le vor crește și mai mult șansele la calificare. Echipa care se va califica la finalul acestei duble va juca împotriva celor de la Brondby. Am ales să mergem pe biletul zilei pe victoria celor de la Sparta deoarece sunt echipa care au de partea lor valoarea. Pentru a beneficia de o cotă mai mare sfatul nostru este să mizați pe o calificare a cehilor care deși au un dezavanta de două goluri încă păstrează șanse la calificare. Pariază și câștigă în fiecare zi biletul zilei oferit de Beturi.ro.