Biletul zilei: Sparta Moscova vs PAOK

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Sparta Moscova - PAOK
1
1.73
X
3.50
2
4.60

Răzvan Lucescu mai are un singur pas până la play-off-ul UEFA Champions League. Astăzi echipa pregătită de tehnicianul român se va deplasa în Rusia pentru întâlnirea decisivă cu Sparta Moscova. Partida pornește de la scorul de 3-2 pentru greci, scor înregistrat pe tabelă al finalul meicului tur. După ce rușii au condus foarte rapid cu scorul de 2-0, PAOK, a revenit și avea să se impună cu scorul de 2-0. Cine se va califica după acest meci va da peste un adversar foarte dificil în play-off. Câștigătoarea de aici va întâlni câștigătoarea dintre Fenerbahce și Benfica. Ceea ce este aproape sigur este faptul că astăzi ambele formații ne vor ofei un fotbal deschis și vor încerca să înscrie multe goluri. Pariază și câștigă alături de noi cu biletul zilei la pariuri sportive.

Sparta Moscova este favorită la calificare ținând cont de scorul înregistrat în tur. Gazdele partidei de astăzi au avut un început de sezon foarte bun. În primele trei etape din campionatul Rusiei au obținut șapte puncte, ceea ce este foarte bine. Înfrângerea din tur a fost singura a celor de la Sparta în patru partide oficiale în acest sezon. Pentru meciul de astăzi din tabăra gazdelor va lipsi Selijhov. Pentru a se califica cei de la Sparta au nevoie de  victorie chiar dacă este obținută la un gol diferență. Ei nu trebuie să mai repete greșelile din tur când au ratat un penalty și au pierdut avantajul de două goluri. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.73.

PAOK era cotată cu șanse destul de mici înaintea acestei duble. Acum grecii chiar dacă au un avantaj mic ei au prima șansă la calificare. Nu trebuie să uităm faptul că elevii lui Răzvan Lucescu joacă foarte bine în deplasare. În turul al doilea au trecut de Basel cu scorul la general de 5-1. Pentru a se califica ei au nevoie să înscrie deoarece e prea riscant șă joace pentru un rezultat de egalitate. Pe biletul zilei putem merge pe o calificare a celor de la PAOK chiar dacă nu vor reuși să câștige. Răzvan Lucescu are promisă o primă de un milion de euro dacă va reuși calificarea în grupele UEFA Champions League. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.