Biletul zilei: Spania vs Tunisia

Recomandarea noastră: 1

Spania - Tunisia
1
1.28
X
5.60
2
13.00

Meciurile amicale înainte de plecarea în Rusia continuă. Astăzi avem o nouă serie de meciuri de pregătire în care echipele încearcă să pună la punct ultimele detalii. Astăzi avem o partidă foarte interesantă ce va avea loc la Krasnodar în Rusia pe arena ce se vor desfășura partide și la Cupa Mondială. Spania și Tunisia se vor întâlni în ultima lor partidă amicală înainte de începerea mult așteptatului turneu final. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de la Cupa Mondială din 2006 când a câștigat Spania dar acel rezultat nu este unul relevant pentru ce va fi în această seară. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă ce merită jucată pentru acest meci și în plus are o doză mare de siguranță.

Spania se pregătește pentru o performanță remarcabilă la acest Mondial. Ei își doresc repetarea performanței din 2010 când ai ieșit campioni mondiali dar pentru acest lucru îi așteaptă un drum destul de lung și greu. În Rusia, Spania a fost repartizată în grupa B alături de Portugalia, maroc și Iran. La ora începeri primei partide spaniolii trebuie să fir pregătiți din toate punctele  de vedere deoarece vor debuta în fața Portugaliei. Furia Roja nu a mai pierdut un meci de la ultimul campioant European, adică de acum vreo doi ani. Este aproape sigur că nici astăzi nu vor pierde. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic pe o victorie a Spaniei.

Tunisia este și ea în primă pregătire pentru marea competiție ce va debuta peste doar câteva zile. Tunisienii s-au calificat destul de lejer la acest Campionat Mondial fiind o națională destul de puternică. Tunisia va evolua într-o grupă foarte grea din care mai fac parte, Anglia, Belgia, și Panama. La prima vedere primele două locuri sunt ale Angliei și Belgiei dar de ce să nu fie Tunisia una dintre surprizele plăcute. Ultima înfrângere a tunisienilor este de la începutul anului 2017, de atunci înregistrând doar rezultate de egalitate și victorii. Astăzi sperăm să asistăm la un meci destul de spectaculos între două echipe care fac ultimele retușuri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și o să realizezi un profit consistent doar cu biletul zilei.