Biletul zilei: Spania vs Rusia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Spania - Rusia
1
1.61
X
4.05
2
6.40

După spectacoul de aseară de la Cupa Mondială când am avut două meciuri superbe, astăzi ne așteptăm la același lucru. În acest meci dintre Spania și Rusia vom asista la un meci foarte interesant. Miza acestui meci este una foarte mare deoarece, cine va câștiga se va califica în sferturile de finală. Cele două echipe s-au întâlnit și anul trecut la sfârșitul anului trecut și s-a înregistrat scorul de 3-3. Acel meci a fost unul foarte spectaculos. Câștigătoare acestui duel va juca în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Danemarca și Croația. Ambele formații au jucat foarte bine în faza grupelor. Sperăm să asistăm la un joc foarte interesant și cu multe goluri. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va putea aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Spania pornește ca favorită în acest meci dar se anunță un meci foarte dificil pentru Furia Roja. La acest Campionat Mondial Spania a terminat la egalitate cu Portugalia scor 3-3, meciul de debut. În cel de-al doilea meci Spania a învins cu scorul de 1-0 pe Iran. În ultima partidă ibericii au terminat la egalitate scor 2-2 partida cu Maroc. Cu cinci puncte Spania a reușit să se califice de pe prima poziție. Spania a avut un golaveraj de șase goluri marcate și cinci primite. Fernanado Hierro se pare că și-a intrat bine în ritm și a preluat foarte bine în noua postură de antrenor. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe o victorie a celor din Spania.

Rusia și-a depășit condiția la acest condiția și a jucat foarte bine. Atacul Rusiei a mers foarte bine la acest Campionat Mondial. Țara gazdă a debutat foarte bine cu o victorie în fața celor din Arabia Saudită. În cel de-al doilea meci rușii au învins cu scorul de 3-0 pe Egipt. În acele două meciuri Rusia a jucat foarte bine. În ultimul meci țara gazdă a acestei competiții a fost dominată și învinsă cu scorul de 3-0 de către Uruguay. Rusia va avea un plus de motivație în acest meci deoarece sunt țara gazdă și vor avea un stadion plin în spate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră Beturi.ro. Pariază îîn fiecare zi biletul zilei și o să realizezi venit. Astăzi vom merge pe o  victorie a Spaniei.