Biletul zilei: Spania vs Maroc

Recomandarea noastră: 1

Spania - Maroc
1
1.39
X
3.90
2
9.80

Furia Roja a trecut se pare peste șocul schimbării antrenorului și acum este aproape calificată în optimile de finală. Astăzi spaniolii vor înfrunta Maroc în ultimul meci al acestei grupe. Ținând cont că în optimi va evolua cu Rusia sau Uruguay, spaniolii vor juca astfel încât să întâlnească adversarul dorit. Va rămâne de văzut dacă Fernando Hierro va folosi cel mai bun prim 11 sau va odihni titularii pentru meciurile difecile care vor urma. Cele două adversare nu s-au mai întâlnit de foare mult timp într-un meci direct, dar totuși avem o favorită clară în acest meci și aceea este Spania. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă care marită jucată.

Spania este una dintre favoritele la marele trofeu. Ibericii probabil vor câștiga aceatsă grupă și vor întâlni în optimi locul al doilea din grupa A. La acest mondial, Spania a remizat în primul meci cu Portugalia scor 3-3, pentru ca apoi să învingă pe Iran doar cu 1-0. Acel meci a părut să fie unul destul de dificil pentru spanioli. Golaverajul lor la acest mondial este de patru goluri marcate și trei primite. Astăzi o să vedem un meci dominat de Spania mai ales la capitolul posesiei unde ne așteptăm să aibă un procent mare în favoarea lor. Cu siguranță de pe urma acestei posesii vor veni și ocaziile dar și golurile. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic pentru o victorie a Spaniei la o cotă de 1.39.

Maroc este deja eliminată de la această Cupă Mondială. Marocanii au dezamăgit încă de la primul meci prin înfrângerea din fața Iranului. Pe lângă faptul că nu au reuși să acumuleze niciun punct, ei nu au reușit să marcheze nici un gol. Marocanii au un golaveraj de zero la doi. Primul meci l-au dominat la capitolul posesie dar în meciul cu Portugalia au fost depăși clar. Astăzi ei vor juca fără presiune și pot fi dstul de periculoși în unele moment ale jocurlui dar credem că acesta va fi un joc foarte greu pentru ei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alego să mizezi pe pronosticurile oferte de echipa noastră. Astăzi am ales să mergem pe Spania deoarece sunt echipa mult mai valoroasă din toate punctele de vedere.