Biletul zilei: Spania vs Elveția

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Spania - Elveția
1
1.40
X
4.90
2
9.50

Meciul zilei va avea loc în Spania. Pe Estadio de la Ceramica din Villareal, Spania va primi vizita Elveției. Este uan dintre cele mai interesante partide amicale ale zilei. Ambele formații se află în pregătire pentru Campionatul Mondial ce va debuta peste doar câteva zile. Acesta este un meci foarte important pentru ambele echipe. O victorie într-un asemenea meci le asigură o încredere ridicată pentru debutul Cupei Mondiale. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de la Cupa Mondială din 2010, când au făcut parte din aeeași grupă iar meciul acela a fost câștigat de Elveția cu scorul de 1-0. Putem privi acest meci ca și o revanșă pentru Spania. Pronosticul pentru biletl zilei o să îl aflați doar dacă citiți în fiecare zi articolele noastre.

Spania este una dintre favoritele la marele trofeu. Sapiolii au de partea lor foarte multe atuuri. Furia Roja a câștigat grupa de calificare din care a mai făcut parte și Italia. De aproape doi ani echipa națională a Spaniei nu a suferit nici o înfrângere și sunt șanse mici să să întâmple astăzi. La mondial, gazdele partidei de astăzi vor evolua într-o grupă aloături de Portugalia, Iran și Maroc.  La prima vedere ibericii se vor lupta cu Portugalia pentru prima poziție a grupei.  Ne așteptăm ca astăzi Spania să facă un meci solid și să își treacă în cont victoria chiar dacă una doar de palmares. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce un pronostic pentru o victorie a Spaniei.

Elveția este văzută și ea ca fiind o echipă foarte puternică, ce poate încurca pe oricine în orice moment. În Rusia, elvețienii fac parte dintr-o grupă foarte dificilă alături de Brazilia, Serbia și Costa Rica. Ținând cont că Brazilia este marea favorită a grupei, vedem o luptă între Serbia și Elveția pentru poziția a doua. Oaspeții partidei de astăzi vin după două victorii destul de clare în care au înregistrat un golaveraj de șapte goluri marcate și niciunul primit. În această seară Spania este văzută ca mare favorită la victorie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază pe biletul zilei și o să realizezi un profit consistent.