Biletul zilei: Spania vs Columbia

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei azi Spania vs Columbia
Spania - Columbia
1
1.53
X
4.00
2
6.00

Astăzi de la ora 22:30 a venit rândul fostei campioane mondiale și europene, Spania, să o vedem la lucru. Într-un meci ce se va disputa la Murcia spaniolii vor întâlni Columbia. Acest meci nu trebuie ratat de iubitorii fotbalului frumos pentru că este aproape sigur că vom asista la spectacol din parte ,,Furiei Roja’’. Acest meci trebuie jucat pe biletul zilei la pariuri pentru că este una dintre cele mai interesante partide de astăzi în fotbalul mondial.

Spania dorește ca la anul să își recâștige coroana și să redevină campioană mondială. În grupa de calificare pentru Rusia, gazdele se află pe prima poziție într-una dintre cele mai grele grupe. Contracandidatele Spaniei sunt Italia, Israel, Liechtenstein, Macedonia și Albania. Grupa este condusă de ,,Furia Roja’’ cu 13 puncte acumulate în cele cinci partide disputate. Gazdele au arătat o formă foarte bună în ultima perioadă. Acest meci va fi mai mult unul de pregătire pentru partida pe care o vor avea la sfărșitul săptămânii în fața Macedoniei. Din ultimele opt partide au reușit să cștige șase și două partide au terminat la egalitate. Cota pe care o are Spania la victorie în acest meci este de 1,53. Consider că trebuie să profităm de această cotă și să jucăm meciul în 1 solist pe biletul zilei.

Columbia se descurcă foarte bine în calificările zonei sud-americane. Ei ocupă poziția secundă cu 24 de puncte acumulate și au o șansă mare de a se califica la Campionatul Mondial. În ultimele două partide a obținut victorii în care nu a primit gol, reușind să învingă naționalele Boliviei și Ecuadorului. Aceste două victorii sunt singurele obținute în ultimele șase partide. In week-end oaspeții nu vor avea programată vreo partidă oficială, următorul lor meci de calificare fiind la sfârșitul lunii septembrie. În utimele trei partide disputate în deplasare Columbienii au fost învinși de două ori, ceea ce înseamnă ce le este destul de greu când nu se află în fața propriilor suporteri. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig pe termen lung. Înainte de plasarea biletul zilei trebuie să selectăm cu foarte mare atenție meciurile ce urmează a fi jucate.