Biletul zilei: Spania vs Argentina

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Spania - Argentina
1
2.10
X
3.45
2
3.90

Meci de gală astăzi pe Wanda Metropolitano din Madrid. Spania și Argentina se vor întâlni într-un meci amical care poate fi oricând o finală de Campionat Mondial. În trecut ambele țări au cucerit titlul mondial. Va fi o confruntare interesantă deoarece Messi va evolua în fața țării în care a obținut cele mai mari succese.Un eci direct între cele două naționale nu am mai avut din anul 2010. Astăzi ne așteptăm la spectacol deoarece ambele formații sunt capabile să ne ofere un spectacol de ținut minte în această seară. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce pentru această seară o cotă ce merită jucată și care ne poate aduce un câștig foarte important.

Spania este una dintre cele mai puternice formații la nivel de națională. În urmă cu câțiva ani spaniolii dominau fotbalul câștigând trofeu după trofeu. În acest an au dispuatt un singur meci chiar în urmă cu câteva zile. Spaniolii au terminat la egalitate scor 1-1 partida contra Germaniei. Pentru gazdele din această seară în acel meci a reușit să înscrie Rodrigo. Din echipa Spaniei nu vor lipsi cei mai importanți jucători. Pentru tehnicianul Spaniei Lopetegui este una dintre ultimele șanse de a își vedea la lucru jucătorii și de a se decide asupra lotului pe care se va putea baza în Rusia. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci ne va aduce o cotă de 3.45.

Argentina este una dintre favoritele la victorie la Campionatul Mondial. Speranțele pumelor stau așa cum este de așteptat în Leo Messi. El a câștigat tot la nivel de club dar îi lipsește cel mai important trofeu la nivel de naționale. Argentina  areușit calificarea la Campionatul Mondial abia în ultima etapă a preliminariilor dar ceea ce este bine este că îi vom vedea pe argentinieni în Rusia. În utmă cu câteva zile în singurul meci disputant în acest an, oaspeții patidei de astăzi au încheiat cu o victorie partida amicală contra Italiei. În acel meci pentru Argentina a marcat Banega și Lanzini. Biletul zilei ne poate aduce de pe urma partiidei din această seară un câștig important. Pariază în fiecare zi biletul zilei de pe Beturi.ro și o să relizezi profit după o perioadă mai lungă de timp dacă o să ai încredere în pronosticurile noastre.