Biletul Zilei: Spania U21 vs Italia U21

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Spania U21 vs Italia U21
Spania U21 - Italia U21
1
1.62
X
3.80
2
5.50

Toate echipele ajunse în faza semifinalelor la această ediție a Campionatului European Under 21 se pot gândi, cu șanse reale, la trofeu. Pentru biletul zilei de astăzi vom analiza partida, în care vom avea spectacolul aproape garantat, cea dintre Spania și Italia. Starurile din teren vor da totul pentru calificarea în finala competiției. Confruntarea va începe la ora 22:00. Rivalitatea dintre cele două națiuni pe plan fotbalistic se va simți și în partida de astăzi.

Spania este considerată ca favorită la câștigarea Europeanului. Atât rezultatele anterioarea dar și valoarea lotului este una care le asigură acest statut. Din lotul ibericilor nu lipsesc jucători ca Asensio, Saul, Deulofeu sau Bellerin. Acestor jucători li se adaugă în primul 11 fotbaliști la fel de valoroși. Spaniolii sunt singura echipă care a obținut după faza grupelor maxim de puncte, nouă. Ei au evoluat în grupa B alături de Portugalia, Serbia și Macedonia. Un singur gol a primit defensiva iberică în cadrul acestei grupe, în victoria cu scorul de 3-1 contra Portugaliei. Ofensiva este cea mai prolifică dintre toate participantele, marcând de nouă ori în cele trei meciuri. Cu biletul zilei putem profita de cotele foarte bune oferite acestui meci . Pentru o victorie a Spaniei în această partidă avem o cotă foarte bună de 1,62. Această cotă este excelentă pentru a avea un câștig cât mai consistent cu biletul zilei la pariuri sportive.

Italia are o istorie în spate, care o obligă la mari performanțe. Squadra azzurra este cea mai titrată echipă din Europa, câștigând de cinci ori titlul european la această categorie de vârstă. Vedetele pe care se bazează Italia la acest turneu sunt Donnarumma, Berardi și Bernardeschi. Acești jucători speră să conducă naționala Italiei spre o nouă performanță fantastică. Italia a obținut calificarea în semifinale în ultima etapă printr-o victorie cu scorul de 1-0 în fața Germaniei și astfel a obținut primul loc în grupa C, din care au mai făcut parte Cehia și Danemarca. Forma de moment a echipei este una destul de bună având două victorii și o înfrângere la acest European. Chiar dacă Italia are o generație destul de bună la acest nivel, Spania pornește favorită la accederea în finală. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive este 1, mergem pe o victorie a Spaniei.