Biletul zilei: Spal vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Spal - Juventus
1
11.50
X
4.80
2
1.32

Meciul zilei al rundei cu numărul 29 din Serie A este o partidă foarte interesantă. Echipa clasată pe prima poziție a clasamentului Juventus va întâlni în deplasare pe Spal. La prima vedere acest meci are o favorită clară dar după părerea noastră și Spal este o echipă ce are șansa ei în partida din această seară. Juve are nevoie de victorie pentru a își continua cursa spre titlu în timp ce Spal este în luptă pentru evitarea retrogradării și orice punct obținut în acea zonă este unul foarte important. În meciul tur dintre cele două formații s-a impus Juve cu scorul de 4-1 la capătul unui meic pe care l-a dominat. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Spal este cotată cu destul de puține șanse pentru a obține ceva la capătul partidei din această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 18-a a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze doar 24 de puncte. În ultima vreme traversează o perioadă foarte bună atât din punct de vedere al rezultatelor cât și al jocului. Spal vine după două victorii și un rezultat de egalitate înregistrate în ultimele trei meciuri disputate. Ceea ce este foarte important pentru ei este că nu au pierdut. Pe teren propriu Spal a obținut în acest sezon 14 puncte. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.32.

Juventus este mare favorită să obțină cele trei puncte și astăzi. Bianconerii sunt favoriți la un nou titlu în Serie A. Juve ocupă prima poziție a clasamentului și are un avans de patru puncte față de urmăritoarea Napoli. Oaspeții partidei de astăzi traversează o formă foarte bună având șase victorii în ultimele șase partide disputate în toate competițiile. Ei au reușit și o calificare în sferturile de finală ale UEFA Champions League ceea ce ne demonstrează că au un moral foarte bun. Bernardeschi și Cuadrado sunt singurii absenți din tabăra Bătrânei Doamne pentru partida din această seară. Biletul zilei merge pe o victorie a celor de la Juve deoarece sunt echipa net superioară la toate capitolele. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de Beturi.ro pentru cele mai importnate meciuri ale zilei.