Biletul zilei: Southampton vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Southampton - Liverpool
1
4.70
X
3.90
2
1.80

Premier League ne programează astăzi, o serie de partide p ecare nu trebuie să le ratăm. Una dintre partide care se anunță foarte interesante este întâlnirea dintre Southampton și Liverpool. În clasament găsim cele două formații despărțite de o distanță foarte mare dar nu ne așteptăm ca acest lucru să se vadă astăzi pe tabela de marcaj. În ultimele cinci meciuri directe am asistat la rezultate foarte strânse și doar una dintre cele două echipe a reușit să marcheze. Același echilibru îl așteptăm și pentru jocul de astăzi. Biletul zilei la pariuri poate are șanse mai mari de câștig dacă alegi să mizezi pe rezultatele propuse de echipa noastră.

Southampton va încerca să producă o surpriză și să obțină minim un punct la fluierul de final al paridei. Sfinții ocupă abia poziția a 16-a a clasamentului. În urma partidelor din acest sezon au reușit să acumuleze doar 26 de puncte. În ultimele etape rezultatele arată că sunt într-o creștere de formă. În ultimele patru runde nu au suferit nici o înfrângere. Victoria de runda trecută în fața celor de la West Ham cu scorul de 3-2 a pus capăt unei serii de trei rezultate de egalitate. În fața propriilor fani, sfințiii joacă destul de modest obținând doar trei victorii în cele 14 meciuri de acasă din acest sezon. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.80 pentru acest meci.

Liverpool nu se gândește la altceva în afafra celor trei puncte. Cormoranii au nevoie de puncte pentru a nu pierde teren în lupta pentru BIG 4. Cu 51 de puncte, cei de la Liverpool sunt  pe poziția a patra. De orice pas greșit al lor pot profita adversarele, astfel că oaspeții de astăzi vor da totul pentru cele trei puncte. Ofensiva este punctul forte al eleviilor lui Jurgen Klopp. Ei au reușit să înscrie de 59 de ori având al doilea atac al campionatului. În ultimele trei etape au un singur succes dar acest lucru trebuie să îi motiveze și mai mult. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Liverpool în acest meci. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.