Biletul zilei: Southampton vs Arsenal Londra

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Southampton vs Arsenal
Southampton - Arsenal Londra
1
3.60
X
3.80
2
2.05

Arsenal Londra forțează prinderea unui loc în BIG 4 pentru acest final de sezon. Într-o restanță din etapa a 26-a a Premier League, Southampton va primi vizita echipei pregătite de Arsene Wenger.  Această partidă care va începe de la ora 21:45 se va desfășura pe stadionul St. Mary’s Stadium. Arsenal traversează un sezon sub așteptările tuturor fanilor. Un motiv al rezultatelor slabe poate fi legat de discuțiile privind banca tehnică a tunariilor. În acest sezon au foarte multe discuții legate de viitorul lui Arsene Wenger pentru continuarea pe banca tehnică. Chiar dacă se dispută la aceeași oră cu semifinala UEFA Champions League, acest  nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei plasat la pariuri.

Southampton este lipsită de orice fel griji pe finalul acestui sezon. ’’Sfinții’’ sunt clasați pe poziția a 10-a în clasamentul din Premier League. Forma de moment pe care o traversează gazdele este una destul de modestă.  Rezulatatele obținute în ultimele patru  etape au fost două înfrângeri și două remize în care nu s-a marcat niciun gol.  Pe teren propriu Southampton evoueză foarte slab . Într-un clasament al meciurilor disputate acasă sunt doar pe locul al 17-lea. În ultimele 6 meciuri pe arena St. Mary’s ’’sfinții’’ au obținut o singură victorie. Ținând cont de forma gazdelor pe teren propriu  pentru biletul zilei putem miza pe o victorie a oaspeților.

Tunarii sunt pe poziția a 6-a cu 63 de puncte acumulate până în acest moment. Forma de moment a oaspeților este una care le dă speranțe pentru acest meciuri. În ultimele 4 meciuri, Arsenal a obținut trei victorii. În două din ultimele 3 meciuri echipă antrenată de Arsene Wenger nu a primit gol. Ofensiva condusă de Alexis Sanchez a înscris în acest sezon de 66 de ori. Dacă nu ar prinde un loc în primele 4 echipe la finalul acestui sezon ar fi un dezastru pentru londonezi. Arsenal are avantaj moral în fața adversarilor de astăzi deoarece în ultimul meci disputat între cele două echipe, a câștigat cu scorul de 5-0. Cu o cotă de 2,07 Arsenal Londra este favorită să obțină cele 3 puncte puse în joc. Această cotă este foarte  bună să o jucăm pe biletul zilei.