Biletul Zilei: Real Sociedad vs Sporting Gijon

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Sporting vine în acest meci după o înfrângere notabilă. În prezent se afla la 5 puncte distanță de zona de siguranță după ce au pierdut în fața celor de la Malaga. Mai au doar 8 meciuri de jucat pentru a evita un dezastru la sfârșit de sezon. În ultima vreme nici Real Sociedad na fost intr-o formă excelentă. Astăzi, cu câțiva jucători cheie în spate au un plus de valoare în fața umililor adversari. Joacă și astăzi biletul zilei și câștigă.

Realul a reușit să obțină doar un punct în ultimele lor 4 jocuri. Acest parcurs cu 3 înfrângeri și doar un egal ne face să ne dăm seama de lipsa lor de forță, cel puțin în ultimul timp. Mijlocașul cheie Asier Illarramend este așteptat astăzi pe teren. Internaționalul spaniol este o prezență foarte importantă pentru echipa sa și poate influența rezultatul așteptat pentru biletul zilei. De asemenea, faptul că îl au pe Willian Jose în formă bună îi face să aibă un avantaj semnificativ. Statistica ne spune că atacantul a înscris un gol la fiecare 184 de minute în această ligă. Practic, un gol la două meciuri. Un pariu bun la biletul zilei ar fi ca Jose să înscrie ăentru biletul zilei.

Sporting Gijon a pus probleme unor echipe de luat în seamă. Deși poate rezultate neașteptate pentru biletul zilei acest lucru s-a întâmplat. Acum însă au nevoie să începă serios să câștige meciuri. Ambele echipe au marcat în 67% din meciurile jucate în acest sezon din La Liga. Asta ne dă de înțeles că nu ar fi de mirare ca pentru biletul zilei pronosticul că se vor înscrie peste 2,5 goluri să fie adevărat. Acest rezultat a fost valabil în 63% din cazuri. Totuși, media de goluri înscrise de Gijoc este de 1,93 pe meci. Acest pronostic și o victorie a lui Real Sociedad sunt sugestiile noastre.