Biletul zilei: Slovenia vs Scoția

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Slovenia - Scoția
1
2.85
X
3.45
2
2.60

Preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor se apropie de final dar emoțiile sunt la cote înalte. Echipele care mai au șanse la calificare vor spera până în ultima clipă și își vor da ultima picătură de energie pentru a obține biletele pentru Rusia.  Astăzi unul dintre meciurile cele mai interesante este întâlnirea dintre Slovenia și Scoția. Chiar dacă gazdele mai au șanse matemaice dar și acelea minime, scoțienii vor da totul pentru cele trei puncte. Acest meci se va desfășura în cadrul grupei F de unde mai fac parte echipele Angliei, Maltei, Lituaniei și Slovaciei. Referitor la primul loc nu se mai poate întâmpla nimic deoarece Anglia este calificată din postura de câștigătoare a grupei. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig suplimentar dacă pontul nostru va fi câștigător.

Slovenia a pierdut calificarea după golul încasat în prelungirile meciului cu Anglia, terminat cu scorul de 1-0 în favoarea englezilor.Astfel Slovenia trebuie să caștige astăzi dar va sta și la mâna rezultatelor deoarece trebuie ca Malta să învingă pe Slovacia, lucru destul de greu. Asta înseamnă că slovenii vor lupta doar pentru palmares în această seară. Totuși credem că le va face viața grea scoțienilor. În patru partide jucate pe teren propriu slovenii nu au fost învinși. Chiar mai mult nu au primit niciun gol. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce pentru acest meci o cotă foarte mae de 2.60.

Scoția va da totul pentru victorie și automat pentru cele trei puncte în această seară. Dacă vor obține victoria vor fi siguri de prezența la baraj acolo unde pot obține calificarea în Rusia. Oaspeții au un avans de două puncte față de Slovacia cu care se află în luptă directăpentru obținerea locului doi.  Scoția este favorită în această seară și în urma formei excelente pe care a arătat-o în ultima perioadă. În ultimele trei partide au obținut trei victorii în care nu au primit niciun gol. Echipa noastră consideră că forma de moment și plusul de motivație pe care îl au scoțienii vor face diferența. Biletul zilei de astăzi trebuie jucat în format single deoarece cota foarte mare ne poate asigura o sumă foarte mare pe care să o câștigăm. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit în cazul în care mizezi pe ponturile echipei noastre.