Biletul zilei: Slovacia vs Olanda

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Slovacia - Olanda
1
3.65
X
3.40
2
2.12

Cupa Mondială se apropie cu pași repezi iar echipele calificate încearcă să pună la punct ultimele detalii. Cele care nu au obținut calificarea se pregătesc pentru Liga Națiunilor care va debuta în toamnă și pentru campania de calificare la următorul Campionat European. În această seară la Trnava, Slovacia va primi vizita celor din Olanda. Acest meci este unul amical dar este una dintre cele mai interesante partide ce vor avea loc astăzi. Niciuna dintre cele două naționale nu a obținut calificarea în Rusia. Pentru astăzi ne așteptăm ca cei doi tehnicieni să folosească mai mult jucători tineri care vor reprezenta viitorul celor două naționale. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

Slovacia nu a obținut calificarea la Mondial deși au terminat grupa de calificare pe poziția a doua a clasamentului, în spatele Angliei. În lotul echipei gazde convocat de tehnicianul Jan Kozak se regăsesc mai mulți jucători tineri pe care acesta va dori să îi vadă la lucru. Acest meci vine foarte bine pentru gazde deoarece landa este o națională puternică și își vor putea măsura puterile cu un adversar de caibru. Forma arătată în ultimele meciuri de slovaci este una foarte bună. În ultimele cinci meciuri, oficiale sau amicale, ei au obținut patru victorii. Trebuie să notăm faptul că adversarii întâlniți nu se ridică la nivelul Olandei. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.40 pe care nu vă recomandăm să mizați o sumă foarte mare.

Olanda pornește în acest meci din postura de favorită dar ținând cont că este un joc amical se poate întâmpla orice. Portocala Mecanică a ratat calificarea la Mondial după ce a terminat grupa de calificare pe poziția a treia. În ultimele patru amicale, olandezii s-au descurcat foarte bine. În aceste meciuri au reușit să obțină trei victorii. Au învins Scoția cu scorul de 1-0 pentru ca apoi să câștige în fața României și Portugaliei cu scorul de 3-0. Singura lor înfrângere a fost în fața Angliei. Biletul zilei va merge pe un rezultat de egalitate deoarece considerăm că ambele formații vor încerca să repete unele formule de joc. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.