Biletul zilei: Skhupi vs Rangers

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Skhupi - Rangers
1
9.00
X
5.25
2
1.28

După ce am trecut peste emoțiile și spectacolul de la Campionatul Mondial, astăzi ne pregătim pentru meciurile europene ce se dispută cu ocazia noului sezon. Astăzi avem meciuri interesante în tururile preliminare ale UEFA Europa League dar și UEFA Champions League. Pentru biletul zilei la pariuri sportive o să alegem cele mai importante meciuri și care au cele mai mari șanse de câștig. De la ora 18:55, avem programată o partidă foarte interesantă în care Skhupi va primi vizita celor de la Glasgow Rangers în meciul retur al primului tur din UEFA Europa League. În meciul tur disputat în Scoția a fost consemnat scorul de 2-0 pentru scoțieni.  Astăzi va fi interesant să vedem un nou meci al lui Steven Gerrard pe banca tehnică.

Shkupi este o echipă destul de modestă. Atât după rezultatul dar și jocul din meciul tur avem o singură favorită la victorie și la calificare. Sezonul trecut din Macedonia, gazdele partidei de astăzi l-au încheiat pe poziția a patra. Față de prima poziție a fost o distanță foarte mare. În meciul tur cei de la Skhupi nu au avut nici un șut pe spațiul porții. Acest lucru ne demonstrează că sunt o formație modestă care nu emite pretenții la calificarea în turul al doilea. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.28, avantajoasă credem noi, pentru a fi pariată.

Rangers pornește și în acest meci cu prima șansă la calificare. Chiar dacă scorul după meciul tur nu a fost unul foarte mare, jocul elevilor lui Steven Gerrard, a fost unul care ne-a lămurit în privința calificării. Rangers joacă în acest sezon în tururile preliminare deoarece a încheiat ultima stagiune din Premiership pe poziția a treia a clasamnetului. În meciul tur marele fost jucător a lui Liverpool, Steven Gerrard a debutat pe banca tehnică, într-un meci oficial la Rangers. Echipa care se va califica din această dublă va întâlni în turul al doilea pe câștigătoarea dintre petrocub și Osijek. În meciul tur dintre cele două echipe s-a înregistrat scorul de 1-1. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit gratis de Beutri.ro și o să realizezi profit.